Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δ. Μπίνος Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας της ΚΕΔΕ


Μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας της ΚΕΔΕ ορίστηκε ο πρ. Δήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος.

Η συγκεκριμένη Επιτροπή συζητά και προετοιμάζει για το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ θέματα που αφορούν στην απασχόληση καθώς και την κοινωνική οικονομία και μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά για την αντιμετώπιση της ανεργίας και της φτώχειας.

Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Απόστολος Καλογιάννης, Δήμαρχος Λαρισσαίων και Αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Γεωργάκος, Δήμαρχος Πρέβεζας.

Ο κ. Μπίνος σε δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα τοπικά προβλήματα της περιοχής μας σε κεντρικό επίπεδο.

6 σχόλια:

  1. Καλή αρχή πρώην δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Δήμαρχε. Κάποιοι ασχολούνται μόνο όταν υπάρχει μισθός. Αυτά δεν τα γουστάρουν επειδή είναι άμισθα. Που να συγκριθεί ο σημερινός μαζί του. Για τα βουνά είναι μόνο. Απορώ εισαγγελέας δεν θα παρέμβει για τις υπεύθυνες δηλώσεις που υπέγραψε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ. ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό είναι και το μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι απλό μέλος και τον υπολογίζουν δέκα φορές περισσότερο από τον Μπάτση που είναι δήμαρχος. Τον ξέρει κανείς έξω από το χωριό του; Συγχαρητήρια Δημήτρη.

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητηρια δημαρχε της καρδιας μας.
    Παλι δημαρχος σε τρια χρονια γιατι το αξιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News