Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Τσίπρας: «Χαίρομαι που το κυβερνών κόμμα σέβεται και δίνει μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

Κατά την υποδοχή, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι χαίρεται που βλέπει στην Αθήνα τον κ. Ζάεφ ως επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, είχε το απόγευμα στο γραφείο του στην Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Κατά την υποδοχή, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι χαίρεται που βλέπει στην Αθήνα τον κ. Ζάεφ ως επανεκλεγέντα πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο κ. Ζάεφ σημείωσε πως «εκπληρώνει το όνειρό του» πως μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει έρθει στην Αθήνα «για να συζητήσουμε για δουλειές, συνεργασία και οικονομία». «Δίχως εσάς δεν γινόταν» ανέφερε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας είπε από πλευράς του πως «είμαι επίσης χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον της. Σήμερα, όχι μόνο τη σέβεται, αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών». «Αυτό είναι μία πραγματική επιτυχία», έκλεισε ο κ. Ζάεφ.

---
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια:

  1. Που είσαι Μπάτση μακεδονομάχε; Πάρε την περικεφαλαία σου και τρέχα. Ψευταράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζόραν συγνώμη για το ξεβράκωμα.
    Δε θέλαμε.
    Ντρεπόμαστε και ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. Είμαστε ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις παραβιάσεις της συμφωνίας θα πούνε τίποτα; Για το ότι μας υποχρέωσαν να την κάνουμε θα πούνε τίποτα Για το ότι πλήρωσαν το VMR θα πούνε κάτι; Για το ότι εμάς μας γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια θα πούνε; Για το μήπως θέλουνε εκτός από το όνομα και κανένα λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα πούνε τίποτα; Εν τέλει για το μήπως θα πρέπει να σταθούμε καλύτερα για να μας........νε θα πούνε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γατάκια δεξιοί εκεί πού φτυνατε τώρα γλυψτε δουλειά σάς ξέρετε εσείς τό συνηθίζετε, φωνάζατε για τό μακεδονικό τη καλά τό δεχτηκατε καί τό υποστηρίζετε κιόλας ρουφιάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News