Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Σφοδρές αντιδράσεις για το μπάχαλο με τα σχολεία της Πέλλας - Απίστευτος εμπαιγμός της εκπαιδευτικής κοινότητας

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει

Το μπάχαλο με τα σχολεία του Νομού Πέλλας συνεχίζεται. Όλοι γνωρίζαμε ότι αύριο Πέμπτη θα γινόταν η έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση και αυτό ανακοίνωναν οι Δήμοι, κατόπιν ενημέρωσης από το Υπουργείο.

Τελικά, έπρεπε να πάει 10 η ώρα το βράδυ για να ενημερώσουν αρχικά μέσα από διαρροές και στη συνέχεια επίσημα, πως τα σχολεία δεν θα ανοίξουν τελικά ούτε αύριο Πέμπτη, ούτε μεθαύριο Παρασκευή.

Κανένας σεβασμός σε όλους αυτούς τους μαθητές που προετοιμάστηκαν για το σχολείο τους. Κανένας σεβασμός σε όλους εκείνους τους γονείς που πιθανότατα εργάζονται και καλούνται τελευταία στιγμή να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Ήταν μάλλον πολύ δύσκολο να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση από νωρίτερα και έπρεπε να φτάσουμε στο παρά πέντε.

Οι ευθύνες του Υπουργείου Παιδείας είναι τεράστιες και θέτουν υπό αμφισβήτηση και τορπιλίζουν όλη την προσπάθεια. Πολλοί γονείς αναρωτιούνται, για ποιο λόγο έπρεπε να φτάσουμε αργά το βράδυ; Δεν γνώριζαν τόσες μέρες τα επιβαρυμένα επιδημιολογικά δεδομένα; Γιατί τόση ανευθυνότητα;

Κανείς δεν δικαιούται στο όνομα της πανδημίας, να παίζει με την υπομονή των πολιτών. Ο κόσμος έχει κουραστεί με τις παλινωδίες και διαμαρτύρεται δίκαια για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Κυβέρνηση τόσο σημαντικά θέματα. Οι αντιδράσεις είναι σφοδρές από τους γονείς αλλά και από την εκπαιδευτική κοινότητα και εκφράζονται κυρίως μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

13 σχόλια:

  1. Τέτοιο πράμα δν ξανάδαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά όσο κ αν ακούγεται περίεργο,το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι γονείς που έχουν πρωτακια,δευτερακια κ τριτακια. Τωρα που μπαίνουν οι βάσεις για όλη την μετέπειτα σχολική τους πορεία. Με τόσα κενά από πέρσι,ειδικά τα δευτερακια,και με μια αβέβαιη νέα σχολική χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι ακριβως.Οι μικρές τάξεις του Δημοτικου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπάχαλο που δεν λέγεται. Η κυβέρνηση των αχρήστων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που γίνεται έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο !!! Κατά τα αλλά έχουμε κυβέρνηση άριστων !!! Τέτοιο μπάχαλο δεν ξανΑειδαμε!!! Ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι θα πρέπει να καταλάβετε ότι το φιάσκο έγινε και για να μην μάθουν τα παιδιά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τη σωστό κάνουν για νά κάνουν καί αυτό,οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι εδώ μας λένε ότι εμείς πήγαμε τά κρούσματα στα 300 την ημέρα καί όχι ο τουρισμός πού άνοιξαν τά σύνορα καί έγινε μπαχαλο, καί τώρα λένε ότι μεταξύ ανθρώπινης ζωής καί οικονομίας εννοείται καί ό άνθρωπος είμαι πάνω από όλα, καί γιατί ρε παπάρα άνοιξες τά σύνορα τοτε; αλλά ξέχασα εσείς είστε πού κόβεται το αλληλεγγύης σέ αυτούς πού δηλώνουν μερίσματα καί νοικιάζουν σπίτια Χαιβανια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκείνο που με εξόργισε ηταν η ανακοίνωση του Λάκη Βασιλειάδη λές και απευθύνεται σε ζώα .Στις 9,30 ώρα μας πληροφορεί ότιτον ενημέρωσε η γενική γραμματέας Γκίκα ότι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία,στην συνέχεια μετά από επικοινωνία με την υφυπουργό Ζαχαράκη τον ενημερώνει το ίδιο,στην συνέχεια παίρνει τηλέφωνο την Κεράμεως να το πει το ίδιο .Πρώτον αφού τον ενημερώνει η Γκίκα τι τα θέλει τα τηλεφωνήματα με τις άλλες; Ποιόν κοροϊδεύει; Γιατί κοκορέυται και το παρουσιάζει οτι ασχολήθηκε με τόσα τηλέφωνα για αυτό το μπάχαλο όπως σωστά γράφει το Αριδαία νιουζ; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ καλα σας κανουν.
    Ζωα σας θεωτουσαν αρπαξαν την ψηφο σας, ζωα σας θεωρουν.
    Που το περιεργο; Απολυτα συνεπεις οι Λακηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News