Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Κορονοϊός: 342 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα και εννιά νεκροί


Την ζωή 366 συνολικά συμπολιτών μας έχει κοστίσει ο κορονοϊός στην Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας, με τα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου να είναι ξανά αυξημένα. 68 άνθρωποι δίνουν μάχη στις ΜΕΘ. Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας και να εξαπλώνεται, με την ανησυχία πια να είναι έκδηλη.

Όπως έχει γίνει γνωστό από νωρίς, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνει νέο μήνυμα στον ελληνικό λαό, ως μια ύστατη προσπάθεια για να “φρεναριστεί” ο κορονοϊός και να μην οδηγηθούμε σε lockdown στην Αττική η οποία εδώ και μέρες “πολιορκείται” από τον φονικό ιό.

Την ίδια ώρα, ο ΕΟΔΥ ενημερώνει και σήμερα για την εξάπλωση του ιού.

1 σχόλιο:

  1. ο Δήμαρχος Αλμωπίας να ζητήσει το άνοιγμα των σχολείων στην Αλμωπία.Δεν έχουμε ούτε ενα κρούσμα εδω και 10 ημέρες και μας βάζουν στην ίδια μοίρα με τα Γιαννιτσά που έπρεπε να είναι σε καραντίνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News