Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

«Από τάξιμο σπίτι δεν χάλασε»: Τα 10 «ΘΑ» του Χρ. Μπάτση που έμειναν... λόγια και υποσχέσεις

Διαβάζοντάς τα κανείς, θα του έρθει εύκολα στο μυαλό η δήλωση που είχε κάνει ο κ. Μπάτσης στις αρχές της θητείας του μετά την εκλογή του, ότι «από τάξιμο δεν χάλασε ποτέ κανένα σπίτι»

Ένας χρόνος πέρασε από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου Αλμωπίας από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Την πρώτη Σεπτεμβρίου θα συμπληρωθούν και τυπικά ακριβώς 12 μήνες από την ημέρα που ο Χρήστος Μπάτσης κάθισε στην καρέκλα του Δημάρχου.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε αν μέχρι σήμερα η δημοτική ομάδα έχει παραμείνει πιστή στις δεσμεύσεις που είχε δώσει προεκλογικά. Στο debate που είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2019, είχαν ειπωθεί πολλά και είχαν υπάρξει υποσχέσεις για ακόμα περισσότερα από τον σημερινό Δήμαρχο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 10 «ΘΑ», τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει να υλοποιούνται στην πράξη, παρότι τότε τα είχε χαρακτηρίσει «ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα». Διαβάζοντάς τα κανείς, θα του έρθει εύκολα στο μυαλό η δήλωση που είχε κάνει ο κ. Μπάτσης στις αρχές της θητείας του μετά την εκλογή του, ότι «από τάξιμο δεν χάλασε ποτέ κανένα σπίτι».

- ΘΑ προχωρήσουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο συλλογής των απορριμμάτων.

- ΘΑ προχωρήσουμε σε ποιοτικές και ορθολογικές υπηρεσίες της ύδρευσης.

- ΘΑ προχωρήσουμε σε επενδύσεις σε νέες και υφιστάμενες σχολικές μονάδες.

- ΘΑ κάνουμε για πρώτη φορά έλεγχο στατικής επάρκειας των σχολικών μονάδων.

- ΘΑ προχωρήσουμε στην κατασκευή πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμου, ο οποίος θα συνδέει την Αριδαία με την Υδραία, την Πιπεριά και την Δωροθέα.

- ΘΑ συντηρήσουμε την αγροτική οδοποιία, έτσι ώστε να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητα του αγρότη.

- ΘΑ προχωρήσουμε σε οργανωμένη άρδευση.

- ΘΑ χρησιμοποιούνται μόνο για τον αγρότη και τις υποδομές του τα έσοδα από τα υδροηλεκτρικά.

- ΘΑ έρχονται πίσω σε αυτούς ακέραια, τα χρήματα που παρέχονται στο Πράσινο Ταμείο από τους υλοτόμους.

- ΘΑ προχωρήσουμε σε μικρές ενεργειακές κοινότητες, οι οποίες θα μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής της Αλμωπίας.

11 σχόλια:

  1. Το καλύτερο ήταν που έλεγε ότι δεν θα κάνει πολιτική με τα δίμηνα. Πλέον δεν βγάζουν ούτε προκήρυξη. Μόνοι τους διαλέγουν αυτούς που θέλουν. Στα λουτρά πιο πολλοί είναι οι εργαζόμενοι από τους τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα Λουτρά τα δίμηνα πάντα έτσι μπαίναν, αν δεν ξέρεις μη μιλάς! Μόνο του ΑΣΕΠ οι 4μηνες και 6μηνες συμβάσεις ανακοινώνονταν άσχετα με το ποιος ήταν δήμαρχος! Και όσο για τους εργαζόμενους αυτή την στιγμή υπάρχουν θέσεις, έχει δεν έχει τουρίστες που πρέπει να καλυφτούν, οπότε η καραμέλα "κόσμο δεν έχει έχει εργαζόμενους" είναι άκυρη! Έχει δεν έχει τουρίστες χρειάζεται και ο ναυαγοσώστης, χρειάζεται και ο ταμίας χρειάζεται και η καθαρίστρια!

      Διαγραφή
  2. Μια τετραετία χαμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρασε ένας χρόνος και ακόμα σε τσούζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο θα που έλεγε και το κάνει πράξη είναι το εξής κανείς προμαχιωτης χωρίς δουλειά στον δήμο γελάνε και τα τούβλα κριτική τώρα κάνετε που πάμε από το καλό στο καλύτερο; τώρα θα πάρετε από τα τρία το.......... Απόφοιτο δημοτικού δήμαρχο βγαλατε τώρα σαπούνι και. Μπάνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σκετη αποτυχια ο μπατσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς που τον ψηφίσατε τόσο απογοητευμένοι ήσασταν; Γιατί καταστρέφουμε το μέλλον του τόπου ψηφίζοντας για πλάκα και για χαβαλέ... Όποιος κι αν είναι Δήμαρχος , πρέπει να είναι Σπουδαίος .Να τραβήξει το καράβι . Και φυσικά εννοούμε εγκεφαλικά Σπουδαίος ...όχι στα μπράτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για τον κορονοιο θα μας πει κατι η θα περιοριστει στην δηλωση της αντ αυτου Μελιτας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφού έχει συνεταίρο τον κύριο μπαρούτογλου.... επόμενο ήταν! ο συγκεκριμενος κύριος μαέστρος του <> ανάξιος καθηκόντων, ο μισθός μόνο να είναι καλά... στις επόμενες εκλογές θα πάτε όλοι σας στο σπιτάκι σας! δυστυχώς μια χαμένη τετραετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News