Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Γεωργιάδης για Τουρκία: «Πρέπει να έχουμε σε ετοιμότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις μας»

«Είναι παρανοϊκός» είπε για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η Αγία Σοφία γίνεται τζαμί, μία κίνηση αναμενόμενη από τον Ερντογάν, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, την οποία έκανε για να «στρέψει την Τουρκία προς έναν οθωμανισμό».

«Η Δύση αντιδρά όπως αντιδρούσε πάντα [...] Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει είναι ότι το έκανε για να επηρεάσει τις σχέσεις μαζί μας» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε: «Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι με ψυχραιμία να προετοιμαστούμε και να έχουμε σε ετοιμότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».

Σε ό,τι αφορά την αντίδραση της Δύσης και δη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα κριθεί εν πολλοίς στο σημερινό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, ο κ. Γεωργιάδης προέβλεψε ότι «η Δύση θα εκφράσει τη δυσφορία της, με έναν τρόπο διπλωματικό».

«Η Τουρκία στο τέλος θα καταστραφεί γιατί έχει το σύνδρομο της Μαντάμ Σουσούς, νομίζει ότι είναι ισχυρότερη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα», εκτίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρατηρώντας ότι, «έχει φέρει απέναντί του μεγάλες δυνάμεις, όπως τη Γαλλία, το μισό αραβικό κόσμο». Μάλιστα χαρακτήρισε «παρανοϊκό» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

7 σχόλια:

  1. Κοίταξε, να πας και να πολεμήσεις εσύ. Πολιτικέ της κολοτούμπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηρεμα Νονέ εχεις παχυνει τελευταία μη μας πάθεις και τίποτα και χάσει η Αλμωπία τέτοιο ζαγάρι.

      Διαγραφή
    2. εδω που τα λέμε ποιός σοβαρός άνθρωπος θα πάει αδερφέ?

      Διαγραφή
  2. ο Βελόπουλος αν γίνει πόλεμος θα πάει πρώτη γραμμή? ξέρει κανείς τίποτε? ελά με ακούει κανείς ? ναι ? με ακούει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε απαγορεψανε και τα πανηγυρια, οποτε δεν υφιστατε προβλημα με τη νομιμοτητα του συριζα.

      Διαγραφή
  3. στα 200 χρονια ελλαδαρας το συριζα ήταν κυβερνηση 3 χρόνια.Ψάξε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι σου φταιει αδερφε.Μόνο Χρυσή αυγή να δηλώνεις και μην κρύβεστε στα φουστάνια της ΝΔ. ο Μητσοτάκης ειναι σύγχρονος Ευρωπαίος πολιτικός.Δυστυχώς τα επόμενα χρόνια θα φανεί πόσο πίσω είμαστε.Θες εκκλησία?
    βγες απ την ευρώπη και κάνε πόλεμο με την Τουρκία αν έχεις κότσια! Εντός ευρώπης το κυριότερο ζήτημα είναι ο πολιτισμός.
    Ούτε η Θρησκεία ούτε ο πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σοκαριστούν πολλοί στη ΝΔ όταν συνειδητοποιήσουν ότι το κόμμα έχει αναγκαστικά και “ΠΑΣΟΚ συριζεικες “ απόψεις γιατί απλά άλλαξαν οι εποχές. Πατριωτισμοί και ακρότητες όχι στη ΝΔ. Άλλου ας πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News