Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Το φινάλε της Ελένης Μενεγάκη: Το «αντίο» στους τηλεθεατές μετά από 30 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης παρουσίασε, την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, την τελευταία της εκπομπής, ρίχνοντας αυλαία

«Εις το επανιδείν», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Μενεγάκη στους τηλεθεατές.

Η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης παρουσίασε, την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, την τελευταία της εκπομπής, ρίχνοντας αυλαία. Σε κλίμα συγκίνησης, περιτριγυρισμένη από φίλους και συνεργάτες, η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τον δικό της κύκλο.

Μαζί της είχε την οικογένειά της, τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της, που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες, στηρίζοντάς την με τον δικό τους τρόπο. Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη έστρεψε την κάμερα, φίλησε τον αγαπημένο της σύζυγο και κάθισε για λίγο με τα παιδιά της.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε με τον μοναδικό της τρόπο τους τηλεθεατές. Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, κοίταξε την κάμερα και είπε: «Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος».

Το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη

«Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη και τα φώτα έσβησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News