Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 18 μονάδων της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metro Analysis

Απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού, έναν χρόνο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, αναδεικνύεται ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, σύμφωνα με ακόμα μία δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metro Analysis, η οποία δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής», η Νέα Δημοκρατία προηγείται με σχεδόν 18 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 37,7% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,3%, το Κίνημα Αλλαγής με 5,2%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Ελληνική Λύση με 2,9%, το ΜΕΡΑ25 με 3%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.

Παράλληλα, η πλειοψηφία των πολιτών κρίνουν θετικά το έργο και τους χειρισμούς της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον έναν χρόνο διακυβέρνησής της. 

Η οικονομία το σημαντικότερο πρόβλημα των πολιτών

Οι πολίτες αναδεικνύουν την οικονομία ως το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας. Συγκεκριμένα 4 στους 10 απαντούν ότι η οικονομία είναι το ζήτημα που τους ανησυχεί ενώ η πλειοψηφία απαντά ότι δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές. Παράλληλα, την ανεργία ανέφερε το 16%, την ιατρική περίθαλψη και την επιδημία του κοροναϊού το 14%, το προσφυγικό – μεταναστευτικό το 9% και την εξωτερική πολιτική το 7%.

6 σχόλια:

  1. Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δε η Ν.Δ κελεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ακόμα πιστεύετε ότι μας κυβερνάνε η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ ή όποιοδηποτε άλλο κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξωγήινοι σε ξεσκίζουν.
      Μη σου πει κανείς ότι είναι ο Μωυσής και το χάψεις.

      Διαγραφή
  3. καλη η δημοσκόπηση αλλα γαμιε... ο θρύλος και ο Πειραιάς. Αθήνα γαμημ... ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχισμένο παιδί. Πόσο σου δηλητηριασαν το μυαλό! Για εσένα 7.38 τα γράφω.

      Διαγραφή
  4. Μόλις Η ανεργία ξεπεράσει το 30% και οι λαθρομετανάστες που φέρνει ο Μητσοτάκης από τα νησιά τα 3 εκατομμύρια τοτε θα ψάχνουμε ποιος θα μας σώσει παντός οχι αυτοί οι πολιτικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News