Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Ακούστηκε κι αυτό στη Βουλή: «Τα Αγγλικά στο νηπιαγωγείο εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα»

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το… επιχείρημα που ανέπτυξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ Σκούφα, σχετικά με την «εκμάθηση» Αγγλικών στο νηπιαγωγείο

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το… επιχείρημα που ανέπτυξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ Σκούφα, σχετικά με την «εκμάθηση» Αγγλικών στο νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με την κ. Σκουφά η εισαγωγή της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας στο Νηπιαγωγείο, που προωθεί η κυβέρνηση, κρύβει κάποιο άλλο ειδικό κρυμμένο συμφέρον.

Όλα έγιναν χθες, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας. Όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το λόγο για να μιλήσει, έθεσε στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μια σειρά από ερωτήματα.

Μάλιστα, στη συνέχεια πρόσθεσε με νόημα: «Μήπως αποτελεί και αυτό επιταγή αμερικανικών σχολών, αμερικανικών πανεπιστημίων;».

«Σας ερωτώ, λοιπόν, ευθέως για ποιον λόγο θέλετε να επιβάλλετε, να καρατομήσετε την προσωπικότητα των νηπίων σε τόσο τρυφερή ηλικία, των τεσσάρων ετών, επιβάλλοντάς τους την εκμάθηση των αγγλικών; Δεν έχετε πείσει κανέναν σε αυτήν την αίθουσα ότι η συγκεκριμένη διάταξη εξυπηρετεί τον όποιο παιδαγωγικό σκοπό» κατέληξε.

8 σχόλια:

  1. χαχαχα...ο Τσιπρακος 5 χρονια προσκυνουσε στη μαμα αμερικη και τωρα τους πειραζει η αμερικανοκρατια;; αυτο ειναι το επιπεδο μας, μας εκπροσωπουν αυτοι που μας αξιζουν αφου τρωμε κουτοχορτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη δηλωνεις αντιαμερικανος και σε απογοητευσε ο τσιπρακος;
      Ρε τι εξυπνοπουλι εισαι!
      Απο τον παιδικο σταθμο τα αρχισες τα αγγλικα εσυ;

      Διαγραφή
  2. όταν λές 5 χρόνια πως τα μετράς? ο Τσίπρας διετέλεσε πρωθυπουργός :21 Σεπτεμβρίου 2015 – 8 Ιουλίου 2019.
    Σχεδόν 4 χρόνια είναι.Νομίζω η ΝΔ κυβέρνησε και κυβερνά συνολικά 50 χρόνια τη χώρα? πάλι ο Σύριζα φταίει? έλεος.
    Υγ.Μόνο πασοκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα...ο Τσιπρακος 4 χρονια προσκυνουσε στη μαμα αμερικη και τωρα τους πειραζει η αμερικανοκρατια;; αυτο ειναι το επιπεδο μας, μας εκπροσωπουν αυτοι που μας αξιζουν αφου τρωμε κουτοχορτο!!!

      Διαγραφή
    2. εσυ ρε μαλακα 6.41 αυτο εχεις να σχολιασεις για το θεμα; ου να μου χαθεις προβατο

      Διαγραφή
  3. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΌΠΟΙΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΈΚΑΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News