Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Αντιδράσεις από επαγγελματίες για τις «πεζοδρομήσεις... κορδέλα» του Χρ. Μπάτση

Σήμερα Πέμπτη στις 7:30 το πρωί ο πεζόδρομος είναι ανοιχτός για τα αυτοκίνητα, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση

Την αντίθεσή τους στο έργο… κορδέλα του Χρήστου Μπάτση, εξέφρασαν επαγγελματίες της Αριδαίας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημαρχείο Αλμωπίας.

Οι επαγγελματίες εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για τον πρόχειρο τρόπο με τον οποίο έγιναν οι πεζοδρομήσεις, ενώ σημείωσαν πως πρώτα θα πρέπει γίνουν εργασίες με υποστηρικτικά έργα στον πεζόδρομο και μετά να κλείσει. Παράλληλα, εξέφρασαν την πεποίθησή τους, πως το κλείσιμο θα πρέπει να αφορά συγκεκριμένες ώρες και όχι όλο το 24ωρο.

Ήταν μια συνάντηση που ο Δήμαρχος επέλεξε να την κάνει στα… κρυφά, καθώς δεν ενημερώθηκαν τα τοπικά ΜΜΕ στο σύνολό τους. Επίσης, ήταν μια συνάντηση κατά την οποία αποδείχτηκε η προχειρότητα και η επιπολαιότητα με την οποία χειρίστηκε η Δημοτική Αρχή ένα τόσο σοβαρό θέμα, χωρίς να προηγηθεί κανένας διάλογος και με προσωπική εισήγηση του κ. Μπάτση.

Κανείς δεν κατακρίνει το Δήμαρχο για το κλείσιμο του πεζοδρόμου, αντίθετα όλοι περιμέναμε να δούμε το σχέδιο που έχει. Δυστυχώς όμως, ο ίδιος επέλεξε να δράσει χωρίς καμία προετοιμασία και όπως κατηγορήθηκε από την αντιπολίτευση και από τους επαγγελματίες με προχειρότητα. Μάλιστα, προσπάθησε μέσα από δηλώσεις του να παρουσιάσει ως έργο πνοής, αυτές τις πεζοδρομήσεις… κορδέλα. 

Πάντως, σήμερα Πέμπτη στις 7:30 το πρωί ο πεζόδρομος είναι ανοιχτός για τα αυτοκίνητα, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση.

3 σχόλια:

  1. απο γκαφα σε γκαφα αυτος ο ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν είναι να πληρώνεις ειδικούς συμβούλους πάρε τουλάχιστον κανένα να του κόβει...οσο για τους αντιδημάρχους...αστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κοιτάξουν πρώτα να διορθώσουν τους μονόδρομους και για τους πεζόδρομους βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News