Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Δεύτερος νεκρός στην Ελλάδα

Πρόκειται για έναν 90χρονο άνδρα ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και έχασε τη μάχη με τη ζωή ύστερα από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας

Ένας 90χρονος το δεύτερο θύμα του κορονοϊου στην Ελλάδα. Πέθανε ύστερα από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι δυο συγγενείς του.

Δεύτερο θάνατο στην Ελλάδα επέφερε ο κορονοϊός που έχει θέσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλο τον πλανήτη. Πρόκειται για έναν 90χρονο άνδρα ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και έχασε τη μάχη με τη ζωή ύστερα από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμη δυο συγγενείς του θύματος, ο οποίος είχε καταγωγή από την Δαμασκηνιά Βοϊου της Καστοριάς.

Αρχικά ο 90χρονος βγήκε θετικός στον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καστοριάς και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο όπου και κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News