Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Εντυπωσιακά βίντεο του στρατού: Πώς σφραγίστηκαν τα σύνορα σε Έβρο και νησιά

Τα εντυπωσιακά βίντεο του στρατού

Στον Εβρο και τα νησιά στελέχη του Δ΄ Σώματος Στρατού και της ΑΣΔΕΝ δίνουν 24ωρη «μάχη» για να μην επιτρέψουν την είσοδο μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Τα βίντεο από τις επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν στον Έβρο και τα νησιά στελέχη του Δ΄ Σώματος Στρατού και της ΑΣΔΕΝ είναι ενδεικτικά της απόλυτης ετοιμότητας των στελεχών του στρατού.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφτηκαν την παρέμβριο Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα μέτρα επιτήρησης κατά μήκος των συνόρων στο νομό Έβρου, τα οποία ενισχύονται με σκοπό την αποτροπή των παράνομων εισόδων προς την Ελλάδα.

Τα εντυπωσιακά βίντεο του στρατού

1 σχόλιο:

  1. Αχαααααααααααα
    Σφραγιστηκαν λεει και στην προηγουμενη αναρτηση λεει οσοι μπηκαν τωρα στη χωρα θα σταλούν στις Σερρες!
    Ποσο μπορει να ανεβασει το επιπεδο ηλιθιοτητας αυτη η παραταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News