Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Ν. Παρούτογλου για καθαριότητα: «Τα προβλήματα οφείλονται στην έλλειψη προσωπικού» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με τη διαχείριση της καθημερινότητας, κλήθηκε να απαντήσει ο Νίκος Παρούτογλου, μετά από ερώτηση του Δημοσιογράφου του Aridaia News.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση είχε ως εξής: «Κύριε Παρούτογλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Θεοδωρίδης στην προηγούμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε ότι στο Δήμο Αλμωπίας υλοποιείται το πρόγραμμα του συνδυασμού σας όσον αφορά στον τομέα της καθημερινότητας. Εσείς είστε ικανοποιημένος από την έως τώρα διαχείριση της καθημερινότητας;».

Ο κ. Παρούτογλου απάντησε ότι «ο κ. Θεοδωρίδης εστίασε με την τοποθέτησή του στα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στο εργοτάξιο. Ανέφερε δηλαδή την υπάρχουσα κατάσταση, ποια θα μπορούσε να είναι η ιδανική κατάσταση και ποιος είναι ο αριθμός των εργαζομένων και των μηχανημάτων για να έχουμε τουλάχιστον μια ικανοποιητική αντιμετώπιση των προβλημάτων».

Και πρόσθεσε ο κ. Παρούτογλου: «Τις απόψεις μου δεν τις έκρυψα ποτέ και με κάθε τρόπο, ακόμα και μέσα από τη συνεργασία, θα προσπαθήσω εκεί που είναι σωστές να τις λέω μέχρι να εισακουστούν. Έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη στον τομέα της καθημερινότητας και της καθαριότητας, την οποία και θα καταθέσουμε κάποια στιγμή αφού πρώτα συζητήσουμε και με τον κ. Μπάτση ώστε να δούμε τις προθέσεις του».

Σχετικά με το αν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα διαχείριση της καθημερινότητας, ο κ. Παρούτογλου δήλωσε τα εξής: «Το κομμάτι της καθαριότητας έχει προβληματίσει όλους τους Δήμους της χώρας πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, στην πορεία όμως και κυρίως της έλλειψης προσωπικού υπήρξαν κάποια προβλήματα. Δεν προβλέφθηκε να παρθούν δίμηνα νωρίτερα, ώστε το διάστημα Φεβρουαρίου – Μαρτίου – Απριλίου να έχουμε πρόβλημα. Νομίζω όμως ότι εισακούστηκε ο κ. Θεοδωρίδης, το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα. Στην Οικονομική Επιτροπή θα υπάρχει θέμα αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και θα προβλεφθεί να πάρουμε κάποια δίμηνα ώστε μέχρι να έρθουν τα οκτάμηνα το πρόβλημα να έχει λυθεί».

.

10 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο. Ολόκληρη μέρα κι ούτε έναν κάδο δεν είδαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρείτε λύσεις με κάθε τρόπο.Εαν δεν μπορείτε..και πάλι είστε υποχρεωμένοι να βρείτε.Κι ακόμα αν τα προβλήματα είναι τεράστια,πάλι πρέπει να βρείτε.Ο τρόπος αλλάζει.
    Αν χρειαστει βρείτε τρόπους και βοήθειες εκτός αλμωπίας ή εκτος ελλάδος.
    Ολόκληρη η Αλμωπία μια έδρα έχει,ένα κέντρο ας είναι τουλάχιστον καθαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσο προσωπικο πια για καθαριοτητα εχεται γεμισει τα Λουτρα με καθαρηστριες χασαμε τον αριθμο με τις καθημερινες προσληψεις για μαζεψτε τες στην Αριδαια να βγαλουν αυτα που θα παρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το προσωπικο ειναι αυτο που χρειαζεται,και επειδη εχω δουλεψει και με τον μπινο και με τον μπατση σε πληροφορω οτι φετος οι θεσεις ηταν ακριβως αυτες που χρειαζονταν για να λειτουργησει σωστα η επιχειρηση.Και μην ξεχνας ποσο ανεργια απο την αριδαια και απο τον τοπο μας,απορροφουν τα λουτρα και ο δημος,δεστο και λιγο αλλιος και οχι μονο με μονοπλευρη πολιτικη

      Διαγραφή
    2. ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΟΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΩΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ-ΔΟΥΛΕΞΨΕΣ) ;;;;;;

      Διαγραφή
  5. ολοι οι μεγαλοι δημοι,ανεθεσαν την καθαριοτητα και το πρασινο σε εργολαβους και με λιγοτερα λεφτα εχουν μια πολη καθαρη,αυτο πρπει να κανουν και εδω,για να εχεις μια πολη καθαρη και παρκα κουρεμενα και κλαδεμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονοπλευρη πολιτικη ειναι αυτο που γινεται θελεται δουλεια δουλεψτε σαν εργατες γης να μην παιρνουν ταλεφτα οι εποχιακοι αλοδαποι χωρις να αφηνουν τιποτε στον τοπο μας αλλα αυτο ειναι ζορι δεν εχει τη λουφα της σκουπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν τα skoupidia den dothoun se idiwth panta tha eiparxh provlima dwstw ta se idiwth na einai kathara pantou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσο τραγικά πράγματα τόση βρωμιά που υπάρχει στα χωριά της Αλμωπίας μόνο για εφέ τελικά από σκουπίδια και από λακούβες είμαστε πρωταθλητές σαν Αλμωπία όπως βλέπετε έχει περισσότερες δυνατότητες αυτός ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News