Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Μεταφέρθηκαν τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Με προτεραιότητα να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο ποιοτικά το κοινωνικό έργο της Επιχείρησης.

Με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη, όπως εξαρχής υποσχεθήκαμε.

Με αποτέλεσμα να υπάρχει χώρος όπου μπορεί να είναι προσβάσιμος σε άτομα ΑΜΕΑ και άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.Α., θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας ότι τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας.

Για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, θα βρίσκεται στο χώρο του Ωδείου και Κοινωνική Λειτουργός ή Κοινωνιολόγος του προγράμματος.

Διεύθυνση:
Δημοτικό Ωδείο Αριδαίας (Ξενιτίδη 13)
Δίπλα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας

Tηλ.: 2384024772 - 2384028736

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4 σχόλια:

  1. Ε ρε τους εχει ταραξει ο λεμονιδης. Και καλα να παθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το Ξενιτίδειο είναι χώρος υποδοχής και στέγασης πολιτιστικών δρώμενων. Η Δημοτική επιχείρηση ποιό μετρήσιμο χειροπιαστιό έργο περιμένουμε να μας προσφέρει? ήδη πρόεδρος και λοιπά μέλη είναι έμισθοι.Κάθε μήνα πληρώνονται για ποιό συγκεκριμένο έργο και πως αυτό υλοποιείται? περιμένουμε απαντήσεις χωρίς καμιά αντιπολιτευτική διάθεση.
    Υγ. Πρόκειται δημιουργήσει η Δημοτική επιχειρηση θεατρική σκηνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει τοσος διαθεσιμος χώρος στο ωδείο και συστεγαζεται με άλλη υπηρεσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Προέδρε της ΔΗΚΕΑ έχετε διαπράξει μία Ουτοπία, στο Πολιτιστικό Κέντρο, που ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες,προερχόμενες από την Δημοτική Αρχή. Λύσθε πρώτα τις εκκρεμότητες, αναβαθμίσθε το Ωδείο, το οποίο δεν ανήκει στην Δημοτική Αρχή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News