Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Κάν' το όπως η Αριδαία: Η Θεσσαλονίκη στηρίζει τα Άτομα με Αναπηρίες

Οι καλαίσθητες αυτές καρδιές τοποθετήθηκαν στην πόλη της Αριδαίας και στα χωριά επί Δημαρχίας Δημήτρη Μπίνου, με την επιμέλεια του τότε Αντιδημάρχου Στέφανου Αβραμίκα

Να τοποθετήσει καλαίσθητα δοχεία για την εναποθέτηση καπακιών πλαστικών μπουκαλιών στα πρότυπα του Δήμου Αλμωπίας σχεδιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της δράσης «Keep on Moving», που αφορά τη συλλογή τους και τη μετατροπή της οικονομικής τους αξίας σε αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, όπως διαβάζουμε στο thestival.gr.

Θυμίζουμε, ότι οι καλαίσθητες αυτές καρδιές τοποθετήθηκαν στην πόλη της Αριδαίας και στα χωριά επί Δημαρχίας Δημήτρη Μπίνου, με την επιμέλεια του τότε Αντιδημάρχου Στέφανου Αβραμίκα. Ήταν μια προσπάθεια που μέχρι και σήμερα έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας και απ’ ότι φαίνεται βρίσκει μιμητές και σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

«Συγχαίρουμε και επιχαίρουμε όσους συλλέγουν καπάκια. Συγχαίρουμε τους υπαλλήλους του δήμου, που άμεσα τα συλλέγουν και τα αξιοποιούν για την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων. Διερευνούμε από κοινού με τον κ. Ζεϊμπέκη την δυνατότητα τοποθέτησης καλαίσθητων κυτίων συλλογής καπακιών στους δρόμους κατά το πρότυπο του δήμου Αριδαίας πριν από λίγες ημέρες. Ο επικεφαλής της παράταξης, Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική, Γιάννης Κουριαννίδης το είδε στην Αριδαία και μας το μετέφερε και το αγκαλιάσαμε αμέσως», ανέφερε στο Thestival o Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Χάρης Αηδονόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα άλλα τα είδατε στην Αριδαία δεν αποτελούμενο παράδειγμα προς μίμηση. ..δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News