Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας καταψήφισε την πρόταση του Χρ. Μπάτση για την άρδευση

Η πρόταση της παράταξης του Δημάρχου ήταν να προσληφθούν 59 υδρονομείς, οι 27 από αυτούς με 4μηνη διάρκεια και οι 32 3μηνη διάρκεια

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

Ούτε τον συνδυασμό με τον οποίο συνδιοικεί δεν μπορεί να ελέγξει πλέον ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης. Στη χθεσινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, βίωσε για άλλη μια φορά ένα ηχηρό «άδειασμα» για τις επιλογές του από τους ίδιους τους ανθρώπους που συνεργάζεται.

Συγκεκριμένα, ένα από τα θέματα της Συνεδρίασης ήταν ο καθορισμός της αρδευτικής περιόδου έτους 2020, των τομέων άρδευσης, του αριθμού υδρονομέων ανά τομέα και της διάρκειας απασχόλησης. Η πρόταση της παράταξης του Δημάρχου ήταν να προσληφθούν 59 υδρονομείς, οι 27 από αυτούς με 4μηνη διάρκεια και οι 32 3μηνη διάρκεια.

Ωστόσο, υπήρξε αιφνιδίως και δεύτερη πρόταση από τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Μίντση της συνεργαζόμενης παράταξης Παρούτογλου, ο οποίος πρότεινε να γίνει μια ευρύτερη συζήτηση με τους Προέδρους των χωριών και να υπάρξει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποτέλεσμα; 8 Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου ψήφισαν την αρχική πρόταση, ενώ 12 Δημοτικοί Σύμβουλοι των παρατάξεων Χατζηδημητρίου, Μπίνου και Παρούτογλου ψήφισαν την πρόταση του κ. Μίντση. Ένα αποτέλεσμα το οποίος αποτελεί πολιτική ήττα για τον κ. Μπάτση, ο οποίος σε πολλά κρίσιμα ζητήματα χάνει την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και βιώνει την πολιτική απομόνωση.

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Τάσος Θεοδωρίδης δήλωσε ότι ζήτησε από τον Δήμαρχο να προσληφθούν στο εργοτάξιο 13 δίμηνα και ο κ. Μπάτσης ενέκρινε μόνο έξι. Όπως σημείωσε με νόημα ο κ. Θεοδωρίδης, του κόψανε το 60% των αναγκών του.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News