Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Αυτά που ειπώθηκαν και αυτά που δεν ειπώθηκαν από τον κ. Λεμονίδη

Η δική του δουλειά είναι να εργάζεται για να πάει μπροστά η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας και η δική μας δουλειά είναι να παρουσιάζουμε ότι καλό και ότι κακό συμβαίνει κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας Γιώργος Λεμονίδης με μία μακροσκελή ανακοίνωση, προσβάλει κατάφορα τους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου Αλμωπίας. Αυτούς τους ανθρώπους δηλαδή, που εδώ και πολλά χρόνια –πολλά χρόνια πριν αναλάβει ο ίδιος Πρόεδρος- καταθέτουν την ψυχή τους για να στέκονται στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων όπως είναι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Κανείς δεν βιάστηκε να ασκήσει κριτική στον κατά τα άλλα συμπαθή κ. Λεμονίδη, όπως θέλει να περάσει ο ίδιος στην κοινή γνώμη. Διοικεί ήδη σχεδόν πέντε μήνες και μέχρι στιγμής η θητεία του έχει χαρακτηριστεί από την απουσία πολιτιστικών δράσεων και από τα έντονα παράπονα τόσο μέσα όσο και έξω από την επιχείρηση. Ο ίδιος μπορεί να αναφέρει ότι σκοπός του δεν είναι να είναι αρεστός αλλά χρήσιμος, όμως τα δεκάδες παράπονα που λαμβάνουμε από ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» δεν μας αφήνουν περιθώρια να μην ασκήσουμε κριτική. Παράπονα που προκύπτουν από τις αναίτιες και αδικαιολόγητες αλλαγές που κάνει κατά καιρούς στο προσωπικό του, αλλά και της έλλειψης εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ του ίδιου και μεγάλου μέρους του προσωπικού της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας.

Δεν έχουμε κανένα σκοπό να στοχοποιήσουμε τον κ. Λεμονίδη. Είναι βέβαιο ότι και ο ίδιος έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση για να προσφέρει στον τόπο και να βάλει το δικό του λιθαράκι. Στόχος μας είναι να καταγράψουμε τα κακώς κείμενα ώστε να λυθούν κάποιες παθογένειες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα από τον ίδιο, που μέσα από το κείμενό του ακύρωσε κάθε προηγούμενη προσπάθεια, τόσο της προηγούμενης Διοίκησης όσο και των εργαζόμενων. Δεν ανέφερε όμως σε κανένα σημείο της μακροσκελούς ανακοίνωσης, ότι ανέλαβε μια επιχείρηση νοικοκυρεμένη, χωρίς οικονομικά ανοίγματα και χωρίς άλλου είδους εκκρεμότητες. Για όλα αυτά ας επιτρέψει στην προηγούμενη Διοίκηση να είναι πολύ περήφανη, γιατί δεν ήταν ούτε δεδομένα ούτε εύκολη υπόθεση.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή του, όπως κάναμε και μέχρι σήμερα, να δημοσιεύσουμε κάθε δική του άποψη. Άρα τα μαθήματα δημοσιογραφίας που προσπαθεί να μας κάνει περισσεύουν και δεν προσθέτουν τίποτα στο δημόσιο διάλογο. Η δική του δουλειά είναι να εργάζεται για να πάει μπροστά η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας και η δική μας δουλειά είναι να παρουσιάζουμε ότι καλό και ότι κακό συμβαίνει κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του. Και όλοι στο τέλος κρινόμαστε από την ίδια την κοινωνία.

29 σχόλια:

  1. Γιώργο μην κάνεις πίσω ούτε βήμα, δεν φταις εσύ εάν το κράτος δεν πληρώνει. Άς λέει ο καθένας ότι θέλει, από την στιγμή που έχεις δίκιο να μην σε νοιάζει.Αυτες μόνο εσύ μπόρεσες και τις έκανες καλά, τόσα χρόνια οποίος ερχόταν τον έπαιζαν στα δάχτυλα αλλά τώρα τέρμα τα γούστα, και ώρα για δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαφειάδη τα βρήκες σκούρα με την ανακοίνωση Λεμονιδη ε; Εσείς είσασταν που πληρώνατε ρε; Αφήστε τον άνθρωπο να τους βάλει λίγο χέρι εκεί πάνω. Αφού όλοι ξέρουμε την αλήθεια οι πιο πολλοί εκεί πάνω κωλοβαρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα εχουν χασει τον υπνο τουσ τι να σου πω. αντε ρε τραβατε που νομιζετε οτι κατι ειπατε. σας ταπωσε καλα ο βαφειαδησ. δουλεια σασ

      Διαγραφή
  3. Μας κούρασαν τα μέσα με αυτά. Ρε παιδιά κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι κακό να τα βάζεις ρε παιδιά με το κατεστημένο.Τελικα θέλουμε η δεν θέλουμε να δουλέψει ο δήμος; Μια χαρά τον βλέπω τον Λεμονιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπατση και παρουτογλου λουστείτε τα με την επιλογή σας. Αν το έχετε καταλάβει εδώ και μια εβδομάδα έχουμε γίνει θέατρο και ρεζίλι με ανακοινώσεις δηλώσεις κλπ. Κάποτε για το βοήθεια όλο έλεγαν μπράβο για τις δράσεις του και για το έργο του τώρα μπαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του ξεφτιλίζοντας το δήμο το πρόγραμμα τους εργαζομένους όλους. Κοιτάξτε την ουσία φτάνει πια κουράσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε κόψε κάτι , τι έκανε το βοήθεια στο σπίτι τα προηγούμενα χρόνια? και έλεγαν όλοι μπράβο? Που πήγαιναν σε όποιον θέλανε και κάνανε ότι δουλέυανε?

      Διαγραφή
    2. Ποιούς υπαλλήλους προσβάλει ?? Μάλλον δεν ξέρεις πως να το μαζέψεις και λες αερολογίες, μιλάει για αυτούς που δεν τηρούσανε το ωράριο.. Εσύ όμως δεν μας λες συμφωνείς με αυτό ? να μην τηρούν το ωράριο κάποιοι υπάλληλοι? Λεμονίδη γερά μην μασάς!! βγάλε και τα προηγούμενα χρόνια τις εκδηλώσεις που έκανε η δηκεα επι μπίνου να γίνει σύγκριση!!

      Διαγραφή
    3. 9 34 άσχετε Κουμπαραδες αγάπης, τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες δωρεάν, καθημερινή φροντίδα ηλικιωμένων έκδοση συντάξεων και πόσα άλλα που δε λέγονται και γράφονται. Πως φαίνεται ότι δεν είσαι ευαισθβτοποιημενος άνθρωπος. Εύχομαι να μη χρειαστείς ποτέ την βοήθεια μας. Τότε θα καταλάβεις τι πραγματικά γίνεται

      Διαγραφή
  6. Ρε παιδιά φτάνει με αυτό το βοήθεια πια, ούτε σειρά στην tv πια. Έχω πάει μια φορά πάνω παλιά να δώσω ρούχα, όλοι αραχτοί 13:00 στους καναπέδες, τσιγάρα κι, μια καθόταν πάνω σε τραπέζι,δεν με δωρεάν σημασία. Πιο πρόγραμμα και πράσινα άλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε πρωί καφέ τσιγάρο στου Περικλή, και άγιος ο θεός. Κούραση λέμε τα κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη ώρα πιάνουν δουλειά ρε Λεμονιδη; Κάθε πρωί έως της 8 καφέ στου Περικλή και κουσκους,τα μοντέλα, αυτές ρε στέλνεις για καθάρισμα; Χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώς ακριβώς "προσβαλει κατάφορα τους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου" δεν έχω καταλάβει!; Δεν ήξερα ότι το να επισημαίνεις κάποια πράγματα που δεν λειτουργούν σωστά θεωρείται προσβολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαφειάδη αδικείσαι. Ξέρεις σε πόσα πράγματα θα μπορούσες να κάνεις καριέρα; Τέτοια Κατίνα...
    Ούτε η κυρα- Κατίνα! Άσε πόσο στροφάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βαφειάδης με τα λάθη του και τα ελαττώματά του καταφέρνει 10 χρόνια τώρα να είναι πρώτος σε αυτό που κάνει. Δεν περίμενε να διοριστεί με βύσμα στο δημόσιο όπως κάποιοι άλλοι που γλυφαν κατουρημένες ποδιές και τα κατάφεραν. Ιδιωτεύει και έχει πετύχει στα 28 του χρόνια να μιλάς εσύ γι’ αυτόν και να τον κρίνεις. Άρα τιμή του και μόνο που ασχολείσαι μαζί του.

      Διαγραφή
  11. Η λύση για τους εργαζομένους είναι
    ΜΙΑ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΏΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην επιθεώρηση πήγανε τα μάζεψαν και φύγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν δεν έχετε τι να πείτε η καραμέλα με το ωράριο. Για τις ανακρίβειες της ανακοινώσης λεμονιδη ένας δεν έχει να πει κάτι με ένα επιχείρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι πιες η ανακρίβειες;

      Διαγραφή
    2. Για τις καθυστερήσεις που λέει ότι έκανε η διοίκηση Ζαχαριαδη (κανονικές πληρωμές στην ώρα τους και λέει 3 μήνες καθυστέρηση ενώ αυτός 22 Φεβρουαρίου χρωστάει Δεκέμβρη Ιανουαρίου και σε 5 μέρες και Φεβρουάριο τελευταία πληρωμή έκανε 10 νεομεβριου για βάλε κάτω τους μήνες να δεις ποιος είναι εκπρόθεσμος) , για το ημερήσιο πρόγραμμα που και καλά δεν υπήρχε, για το ωράριο, για το ότι δεν υπήρχαν αναλώσιμα υλικά για τα αυτοκίνητα. Θες και άλλα;

      Διαγραφή
  14. Να είμαστε ρεαλιστές η βοήθεια στο σπίτι κάτι προσφέρει βέβαια αν ήταν ιδιωτική εταιρεία θα έβγαζαν την διπλάσια δουλειά. Η βοήθεια στο σπίτι πρέπει να την στηρίξουμε όλοι
    Και μην καταντήσει σαν τους βραδυκινητους και αργοσχολους προέδρους που τους ψάχνεις και το τηλέφωνο ποτέ δεν πιάνει και λεφτά δεν έχει δήμος και άλλες τέτοιες παιδικές δικαιολογίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν τον ξέρετε καθόλου καλά, είναι ένας σκληρός άνθρωπος, χωρίς καμία ευεσθησεια, δεν λογαριάζει ποτέ κανένα, όπως κάνει και στον δεδηε.Ας δείξει λίγη ελαστικότητα,στα παιδιά που υποφέρουν στο πρόγραμμα, τα παιδιά που πολεμάνε κάθε μέρα στον δρόμο, τα παιδιά που μόνο την ζωή τους δεν έχουν δώσει.Δεν θα πάθει και κάτι αν αργούν και μία ώρα.Αφου μετά της 8:30 βγενουν για δουλειά. Διώξτε των επιτέλους να ξαναβρούμε τον Ρυθμό που είχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα πει δεν πειράζει να αργήσουν κ καμιά ώρα δεν έχω καταλάβει. Όταν έχεις μια δουλειά κοιτάς να είσαι σωστός στο ωράριο σου και να κάνεις καλά την δουλειά σου. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι που πάμε στην δουλειά μας στην ώρα μας;

      Διαγραφή
  16. Ευτυχώς ήρθαν οι Γερμανοί και έβαλαν χέρι στους δεητζηδες γιατί ακόμα θα ανεστεναζαν τα μπαρ και τα καφενεία από τα ουίσκια. Ε Γιώργο;; καλά τα λέω; ξέρεις εσύ. Αυτά που έκαναν στη ΔΕΗ νομίζεις τα κάνουν και τα κορίτσια του βοήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι το ίδιο λάθος έκανες. Τα ουίσκι.Οχι τα ουισκια.

      Διαγραφή
  17. Κορίτσια απεργία όλες μαζί για τα δικαιώματα μας. Να φύγει να δουλέψουμε όπως θέλουμε εμείς. Ξέρουμε πως πρέπει να δουλέψουμε και πότε, δεν θα μας πει κανένας αιρετός τη θα κάνουμε.Εμεις τούς ψηφίζουμε, εμείς τους διώχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι ναι να βγάλετε και πανό. Άντε και με την νίκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λεμονιδη:
    ΖΗΤΟΥΜΕ
    Καθε φορά που έρχεται η μισθοδοσία-ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ απο το κράτος να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ τους υπεύθυνους του καθε προγραμματος ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ - ετσι θα μπορουμε να ξερουμε που πανε τα λεφτα μας.
    Επειδή μιλαμε με άλλα προγραμματα απο αλλους δήμους, ΑΥΤΟΙ πληρώνονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. εσυ τα καθυστερεις ειτε γιατι αργεις να κινησεις τις διαδικασιες ειτε γιατι είσαι πρωτάρης, ΕΙΤΕ γιατι δεν εχεις καταλαβει την ευθυνη που εχεις ακομα.
    Το μηνυμα αυτό ελπίζω να το διαβάσεις γιατι θα χρησιμοποιείτε εναντίον σου καθε φορα που αργεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News