Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Κατάληψη στο 1ο Λύκειο Γιαννιτσών για να μην επιστρέψουν συμμαθητές τους από εκδρομή στην Ιταλία

Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου διαμαρτυρήθηκαν για την επιστροφή των συμμαθητών τους της Γ΄Λυκείου από την πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

Υπό κατάληψη βρισκόταν χθες το 1ο Λύκειο Γιαννιτσών με τους μαθητές να ζητούν να μην επιστρέψουν στο σχολείο οι μαθητές της Γ’ Λυκείου που συμμετείχαν σε εκδρομή στην Ιταλία λόγω φόβου για κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, το σχολείο βρισκόταν από το πρωί υπό κατάληψη η οποία ωστόσο το μεσημέρι έληξε.

Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου διαμαρτυρήθηκαν για την επιστροφή των συμμαθητών τους της Γ΄Λυκείου από την πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφονται στην γειτονική χώρα.

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα κανονικά στο σχολείο έπειτα και από τη σχετική οδηγία που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας η οποία αναφέρει ότι όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στην Ιταλία για εκπαιδευτική εκδρομή θα συνεχίσουν κανονικά τα μαθήματα τους.

3 σχόλια:

  1. Οποιος εκτρέφει οχιες(η ακροδεξιά και η... ακροδεξια) οργάνωναν πριν ενα χρόνο καταλήψεις για τις Πρεσπες και εσπερναν με καθε ευκαιρία ρατσιστικό μισός)θα βρει μπροστά του πύθωνες.
    Αυτα παιδια δεν ειναι ούτε τσιγγανοι, ουτε μεταναστες.
    Θα σας κατασπαράξουν τα τέρατα που εκτρεφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τους κανουν. Τι σκατα γυρεουν στα εξωτερικα; Αν ειναι φορεις αυτοι που γυρισαν θα κολλησουν αυτους που δεν φταινε σε τιποτα. Εσυ βλακα 9:13 το κανεις πολιτικο. Το ζητημα εδω ειναι υγειονομικό και προσωπικο, πολυ καλα κανουν τα παιδια. Σε καραντινα ολοι οσοι ειχαν επαφη με ατομα ή εδαφη οπου υπαρχει ο ιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσύ κομπλεξικέ και ανώμαλε 3:41 σε ενόχλησε γιατί πήγαν τα παιδιά μας Ιταλία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News