Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Σκύδρα: Αντιδράσεις για το ενδεχόμενο κλείσιμο της Eurobank

Άμεσες αντιδράσεις από Κατερίνα Ιγνατιάδου και Διονύση Σταμενίτη

Έντονα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες η πληροφορία ότι το κατάστημα της Eurobank στη Σκύδρα θα κλείσει. Η συγκεκριμένη πληροφορία, έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις.

Από τη μία, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου έστειλε επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε στους Βουλευτές του Νομού αλλά και στους Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, με την οποία ζητά να ανακληθεί οποιαδήποτε τέτοια απόφαση.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές και κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank, ώστε να του εκθέσει τους λόγους που το κατάστημα θα πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του.

5 σχόλια:

  1. όλος ο νομός Πέλλας είναι ένα μεγάλο χωριό.Ας το πάρουμε χαμπάρι κι ας το χωνέψουμε.
    Η Θεσσαλονίκη είναι μια μικρή πόλη και η Ελλάδα μας ένα συμπαθητικό μικρό κρατίδιο.
    Με το ζόρι να φουσκώνουμε να φουσκώνουμε θα σκάσει ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι είναι, καλώς ή κακώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα Δημοκρατία θέλατε; Κυριάκο ψηφίσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε Κούγια οτι πεις.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΕΣΥ ΒΡΑΣΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News