Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Αριδαία: Μάχη για τη ζωή δίνει το σκυλάκι που πυροβολήθηκε στην σπονδυλική στήλη

Σήμερα, το άτυχο ζώο υποφέρει από αφόρητους πόνους, ενώ αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά κινητικά προβλήματα

Μάχη για τη ζωή του δίνει το σκυλάκι, το οποίο πυροβολήθηκε από άγνωστους στην περιοχή των εργατικών κατοικιών της Αριδαίας πριν λίγες μέρες.

Όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από το σχετικό δημοσίευμα του Aridaia News, άγνωστος και για άγνωστους λόγους πυροβόλησε πιθανότατα με αεροβόλο το μικρόσωμο οικόσιτο σκυλάκι. Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης, μετέφερε το άτυχο ζώο στον κτηνίατρο, ο οποίος εντόπισε δύο σφαίρες στην σπονδυλική του στήλη.

Σήμερα, το άτυχο ζώο υποφέρει από αφόρητους πόνους, ενώ αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά κινητικά προβλήματα. Ο ιδιοκτήτης του καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κρατήσει στη ζωή.

Την ίδια στιγμή, ένα κύμα οργής έχει ξεσπάσει στα social media μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, με πολλά σχόλια κατά αυτής της εγκληματικής ενέργειας. 

Εμείς θα ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και το άτυχο ζώο να έχει γρήγορη ανάρρωση.

5 σχόλια:

  1. Η απανθρωπιά στο μεγαλείο της!!! Αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος παλιανθωπος το έκανε? Ένα μεγάλο γιατι δημιούργησε στους πολίτες της Αλμωπίας. Τι σου έφταιξε το ζωάκι παλιανθρωπε σκατοχαρακτηρα? Άνθρωπος είσαι εσύ? Εκεί έδειξες τον ανδρισμό σου? Τέλειο υποκείμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια για τον κύριο Βαφειάδη, γιατι έδειξε και δείχνει ευαισθησία σε τέτοιου είδους θέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιά / άνθρωποι κυκλοφορούν μεταξύ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κακιά η ζήλια η ηλιθιότητα μερικών ανθρώπων δεν έχει σύνορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News