Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Επιβάτες χωρίς εισιτήριο πλάκωσαν στο ξύλο ελεγκτή μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Τα κρούσματα βίας σε εργαζόμενους στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης είναι αυξημένα και προ ημερών υπήρξε άλλο ένα περιστατικό εναντίον οδηγού του ΟΑΣΘ

Μπήκαν στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ χωρίς εισιτήριο και όταν έγιναν αντιληπτοί επιτέθηκαν στον ελεγκτή. Άγριες καταστάσεις καθημερινά.

Άγριες καταστάσεις μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, στη γραμμή 55. Οι τρεις δράστες μπήκαν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και όταν έγιναν αντιληπτοί από τον ελεγκτή του επιτέθηκαν.

Το συμβάν έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου. Όπως κατήγγειλε το συνδικάτο των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ «τρεις αλλοδαποί ιδιαίτερα επιθετικοί που δεν είχαν εισιτήριο τραυμάτισαν έναν εργαζόμενο, απείλησαν και έβρισαν. Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία συλλαμβάνοντας τους και οδηγώντας τους στο Α.Τ. Πολίχνης. Στις 22/01/20 οδηγήθηκαν στα δικαστήρια όπου ζήτησαν και πήραν αναβολή».

Τα κρούσματα βίας σε εργαζόμενους στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης είναι αυξημένα και προ ημερών υπήρξε άλλο ένα περιστατικό εναντίον οδηγού του ΟΑΣΘ, το οποίο μάλιστα οδήγησε σε αντίδραση τόσο του Συνδικάτου των Εργαζομένων ΟΑΣΘ, όσο και της διοίκησης του ΟΑΣΘ.

---
Πηγή: Open

3 σχόλια:

  1. Πολύ κακό. Αλλά το συνδικάτο να ενδιαφερθεί και για τους άλλους επιβάτες που πληρώνουν αλλά κάθονται με τις ώρες στη στάση και δεν εξυπηρετούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε χώρα ξεφραγκο αμπέλι ο κάθε τριτοκοσμικός μπαινοβγαίνει ανενόχλητα και το κράτος απλώς θεατής σε ρόλο τηλεθεατή.
    Μάλιστα δεν μένει μόνο στη θέση τηλεθεατή τους βοηθάει κιόλας να μπουκαρουν τους ταιζει τους ποτίζει τους περιθάλπει και όλα αυτά για να μας βιάζουν να μας ληστεύουν να σκοτώνουν και φυσικά να μας δέρνουν προς απόλαυση του κάθε αριστερού θολοκουλτουριαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωχ ωχ ωχ αν σε διαβάσει ο Σιφάκης την εβαψες.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News