Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ανησυχία μετά τα κρούσματα διαρρήξεων στην Αλμωπία - Καλύτερη αστυνόμευση ζητούν οι πολίτες

Είναι επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, καθώς έχει να καλύψει μία πολύ μεγάλη έκταση

Έξαρση παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών στην Αλμωπία, με αποτέλεσμα να είναι έκδηλη και η ανησυχία των πολιτών

Το τελευταίο περιστατικό με τη διάρρηξη σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της πόλης, αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης. Οι δράστες, οι οποίοι μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν άγνωστοι, πήγαν αποφασισμένοι να κλέψουν και τα κατάφεραν, αγνοώντας ακόμα και τον συναγερμό. Απέσπασαν μια λεία πολλών χιλιάδων ευρώ και έγιναν καπνός.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ένα άλλο περιστατικό είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική μας κοινωνία, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου στο Άλωρο και αφού τον έδεσαν τον λήστεψαν και έφυγαν.

Είναι επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, καθώς έχει να καλύψει μία πολύ μεγάλη έκταση. Επίσης, επιτακτική είναι η ανάγκη για καλύτερη αστυνόμευση.

13 σχόλια:

  1. Να ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις της Αλμωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φτάνουν δηλαδή τα 120 ατομα που εχουν , θελουν κι αλλα?

      Διαγραφή
    2. Εγώ θα έλεγα να δουλέψουν όπως πρέπει, και όχι να σφυριζουν αδιάφορα.

      Διαγραφή
  2. Θα κοιμόσαστε με ανοιχτά παράθυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο ακομα να ενισχυθουν δεν χωρανε πλεον στο τμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι να μην ενισχυθούν. Αλλά να υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση με σχέδια.Και για να υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση πρέπει οι κύριοι αστυνομικοί να μην υπηρετούν στον τόπο τους. Δεν είναι δυνατόν όλη τη μέρα να εργάζονται στα χωράφια τους και τη βράδυ να εκτελούν δήθεν υπηρεσία.Γιατί τότε θα ξεκουράζονται ή θα κοιμούνται.Το βράδυ γίνονται όλα, όπως και έγιναν.
    Ακόμα δεν υπάρχει αστυνόμευση όταν όλοι οι συγγενείς και φίλοι σου βρίσκονται εκεί που υπηρετείς.ΠΟΙΟΝ θα κάνεις έλεγχο; Τον κουμπάρο τον αδερφό, το γείτονα; Ας τα δουν οι αρμόδιοι. [Αριδαία νιους δημοσίευσε το σε παρακαλώ,ίσως κάνει καλό. Δεν βρίζω]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καιρος να διωξουν τους τσιγγανους απο εκει ... λεω εγω τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω απολυτα με τον 3.09μ.μ. Ολοσωστη τοποθετηση με επιχειρηματα .Δυστυχως ομως νομιζω οτι ειναι φωνη βοωντος εν τη ερημω .Καποιες υπηρεσιες επρεπε εκ του νομου να εχουν υποχρεωτικα μεταθεσεις .Οι στρατιωτικοι γυριζουν ολη την επικρατεια ,χωρις να υπαρχει εμφανης λογος διοτι δεν ερχονται σε αμεση επαφη με τους πολιτες ,οπως οι αστυνομικοι , οι εφοριακοι ,οι δικαστικοι.Οι αρμοδιοι γνωριζουν αλλα δεν πρατουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο εύκολο είναι να κάνεις κριτική από την πολυθρόνα ή τον καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι κύριε 7.23 Αυτή είναι η αλήθεια. Θα είσαι ή παπάς ή ζευγάς. Εγώ που σε πληροφορώ κάνω κριτική από το χωράφι μου και δεν ξέρω γρι από γράμματα και τα γράφει το παιδί μου, σε θέλω αστυνομικό δίκαιο και αποτελεσματικό. Όχι κουρασμένο από προσωπική του εισοδηματική εργασία. Και να είσαι σίγουρος. Ότι αν ήσουν σε άλλο μέρος και υπηρετούσες, θα ήσουν αποτελεσματικότερος.[κ. Βαφειάδη δημοσίευσε το σχόλιο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστυνομία ώρα μηδέν. Από τέρμα μουσική τά βραδιά στα κλαπακια έως το παρκάρισμα του κάθε ένα όπου θέλει γιατί δεν υπάρχει έλεγχο.Μόνο να περνάμε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δικαιο εχεις φιλε, αφου προχθες 2 η ωρα το βραδυ και περασε ενα αεροπλανο πανω απ την πολη και η αστυνομια κοιμοταν, αστα φιλε χαλια κατασταση

      Διαγραφή
    2. Όσο και να θες να υποβαθμίσεις το γεγονός οτι η αστυνομία στην Αλμωπία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, την στιγμή που τα γεγονότα δείχνουν άλλα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News