Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα ψηφίσει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για ΠτΔ

Θα λείπει σε ταξίδι στις ΗΠΑ

Τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή της πρώην προέδρου του ΣτΕ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα επιθυμεί να δείξει ο Αντώνης Σαμαράς και επέλεξε την ημέρα της εκλογής της στη Βουλή να βρίσκεται σε οικογενειακό ταξίδι στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Σαμαράς είχε προγραμματίσει το εν λόγω ταξίδι εδώ και έξι μήνες και δεν μπορεί να το ακυρώσει.

Στην πραγματικότητα, το ταξίδι αυτό, όπως όλα δείχνουν, είναι ένας εύσχημος τρόπος για να δείξει τη δυσαρέσκειά του στην ηγεσία της ΝΔ και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που επέλεξε την κυρία Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι τον ίδιο.

1 σχόλιο:

  1. Σ' αυτή την Ελλάδα που ζούμε όλοι θέλουμε να είμαστε πάντοτε πάνω στο άλογο. Ιδιαίτερα οι πολιτικοί. Τους ψήφισε δεν τους ψήφισε ο λαός, έχουν δεν έχουν εξουσία, δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή. Μοιάζει φαίνεται η καρέκλα με το ναρκωτικό. Φυσικά και γι αυτό πάμε μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News