Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΜεΡΑ25: Προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τι αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βαρουφάκης

Την Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΜέΡΑ25, δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης.

Στη δήλωσή του, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει ότι «το ΜέΡΑ25 κρίνει πως δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα που απαιτούν οι καιροί από τη Μάγδα Φύσσα -την γυναίκα που, χωρίς να το επιδιώξει, σήκωσε και σηκώνει μόνη της το βάρος του αγώνα για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, εξελισσόμενη από μητέρα σε πολιτικό πρόσωπο που ενώνει χωρίς να υποκύπτει».

7 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε βρε ανόητε που πήρες και υπουργείο και έκαψες ένα ολόκληρο έθνος με τις βλακείες σου, που συνεχίζεις ακόμα και σήμερα. Οικογενειακώς μπήκες στη βουλή και παίρνεις λεφτά από τον φτωχό Έλληνα για να τον κοροιδεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η κατάντια της χώρας, τα φρούτα του σύριζα, αυτον τον μαλάκα βρέθηκαν υπάνθρωποι και τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΕΑΤΕΡΛΑΝΤ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα ότι να ναι. Στάνταρ δεν το σκέφτηκε και του βγήκε έτσι τελευταία στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαρουφακης:φιλόδοξο αρπακτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο πολύ σωστή κίνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News