Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Συγκινημένος ο πάτερ Στέφανος: Συμπλήρωσε 20 χρόνια στον Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου της Αριδαίας

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων, του ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη και να συνεχίσει να επιτελεί τα καθήκοντά του και το θεάρεστο έργο του για πολλά έτη

Ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Στέφανος Δέβρελης είχε κάθε λόγο να είναι συγκινημένος κατά τη σημερινή τελετή των εγκαινίων του Πνευματικού Κέντρου.

Από τη μία είδε τις προσπάθειες μιας 15ετίας να αποφέρουν καρπούς. Ένα σημαντικό όραμα, έγινε πραγματικότητα. Από την άλλη η σημερινή ημερομηνία είναι για τον ίδιο σημαδιακή. Σαν σήμερα, 19 Ιανουαρίου, πριν 20 χρόνια ορίστηκε Προϊστάμενος και Αρχιερατικός Επίσκοπος του Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου της Αριδαίας.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο δικός μας πάτερ Στέφανος, ένας Ιερέας με σημαντική κοινωνική δράση που έχει βάλει τη «σφραγίδα» του στην τοπική μας εκκλησία.


Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων, του ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη και να συνεχίσει να επιτελεί τα καθήκοντά του και το θεάρεστο έργο του για πολλά έτη.

Άξιος!

8 σχόλια:

  1. όσα λόγια και να πεις δεν φτάνουν μας στηρίζει μας ενδυναμώνει έχει φέρει όλη τη νεολαία στην εκκλησία. Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ για πάρα πάρα πολλά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχομαι υγεια αγαπη δυναμη και να να συνεχισει να επιτελει τα καθηκοντα του για πολλα ετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματι ειναι αξιος γι αυτο του ερχονται ολα δεξια να ειναι γερος και υγειης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πνευματικοί μας πατέρες θα πρέπει να είναι πιο κοντά στον πιστό και στον κόσμο γενικότερα, γιατί σήμερα που όλοι σκέφτονται την καλοπέραση με οποιονδήποτε τρόπο, υπάρχει μεγάλη ανάγκη πνευματικής καθοδήγησης για να μην ξεχάσουμε πως είμαστε άνθρωποι πλασμένοι από έναν Πανάγαθο Θεό.. Δυστυχώς διαπιστώνεται και από αυτούς μια καθαρά επαγγελματική αντιμετώπιση των πραγμάτων, που πολλές φορές διερωτάσαι, βλέπω και ομιλώ με ιερωμένο ή με έναν κακομαθημένο υπάλληλο του κράτους μας.
    Με λίγα λόγια, όχι τόση κοσμικότητα, προσήλωση στο Θείον, προσέγγιση του κόσμου και ακρόαση των προβλημάτων του, πατρικές συμβουλές κυρίως στους νέους και προπάντων αγωνία για το τι θα πρέπει να κάνουνε και ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Είναι πρόκληση ένας ιερέας να τελειώνει την Θεία Λειτουργία και να μήν κάθεται για λίγο να ακούσει κάποιον πιστό αλλά να παίρνει την αμαξάρα του και μέχρι να ανέβει να κλείνει με το κινητό του παρέα για καφέ ή άλλα, δίνοντας την εντύπωση ότι ό,τι έκανε προηγουμένως το έκανε τυπικά και καθαρά μέσα στα πλαίσια των επαγγελματικών του καθηκόντων. Δεν θέλουμε τον ιερωμένο επαγγελματία! [Αριδαία νιους σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως ίσως είναι ο καλύτερος ιερέας που πέρασε από την Αριδαία.Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρει στον τόπο μας.Να είναι πάντα Άξιος και ευλογιμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιος, Ταπεινος και Ικανος Ποιμενας. Πατερα Στεφανε απο καρδιας και υψηλοτερα, Δεσποτης. Μ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το στολίδι της Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Θεός να τον ευλογεί και να τον δυναμώνει για ότι κάνει. Τον ευχαριστουμε από καρδιάς για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News