Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Τοποθετήθηκε το μεγάλο έλατο στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Θα αποτελέσει τον βασικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο των εορτών

Μετά από ένα 24ωρο έντονων συζητήσεων όσων αφορά στην απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας να ξηλώσει πλάτανο από την κεντρική πλατεία της Αριδαίας για να μεταφυτεύσει μεγάλο έλατο, το σχέδιο φαίνεται πως προχώρησε.

Ήδη, τοποθετήθηκε ένα μεγάλο έλατο στη μέση της πλατείας, το οποίο θα αποτελέσει τον βασικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο των εορτών.

Τα ερωτήματα έχουν να κάνουν με το κατά πόσο αυτό το έλατο θα ευδοκιμήσει και πως είναι δυνατόν να ξηλώθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη ένα πλατάνι που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο για πολλά χρόνια.

Πάντως, η τοποθέτηση του ελάτου, έγινε με την καθοδήγηση και υπό την επίβλεψη του Χρήστου Μπάτση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η απόφαση δεν βρίσκει σύμφωνο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τάσο Θεοδωρίδη.

14 σχόλια:

  1. Δηλαδή θα ευχόμαστε να πιάσει το ελατο που έφυγε από το βουνό και ήρθε στην πλατεία. Θα ευχόμαστε να πιάσει και ο πλάτανος που έφυγε από την πλατεία και κάπου αλλού τον φυτευσαν. Θα ευχομαστε. Και αν δεν πιασουν οι ευχές; θα εχουν απλα ξεραθει δυο δέντρα που τα μετακινησαν χωρίς σχεδιασμό και χωρίς αποφάσεις. Και μετα; ποιος θα φταίει; Έχει ξαναμετακινησει δέντρο από το βουνο ο κ. ΜΠΑΤΣΗΣ όταν ηταν αντιδήμαρχος και το είχαν τοποθετήσει στο πάρκο του δημαρχείου. Φυσικά δεν έπιασε και ξεράθηκε. Τι πιστεύει ότι θα αλλάξει τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δασαρχείο πώς τα επιτρέπει αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφο μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στον μπατση,κατι διαφορετικο επιτελους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΛΑΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΨΕΥΔΕΣΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμαν ρε παιδια με αυτην την δεντρομανια σας αν δεν πιασει θα φυτεψουμε αλλο για του χρονου αλαλιως θα παμε για εξωσωματικη και τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δασολόγους εκεί στην Αλμωπία με τόσα βουνά δεν έχετε;Θέμα ειδικών είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα πρέπει να κρεμάσουν Σκορδά με
    Τέτοιο πανικό που προκάλεσε το
    Ελατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ ωραίο,μπράβο..χίλιες φορες καλύτερο αυτό πατά ενα άψυχο σιδερένιο κ άσχημο δέντρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πλατάνι τι απόγινε;Καμία φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η δημαρχος των έργων όχι των δίμηνων ,χωρίς πλάκα .Του χρόνου θα είναι στολισμένο σαν το ξερό δέντρο δίπλα στην συμβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιπόλαιη ενέργεια.Η φύση δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο,ωφέλιμο είναι να την σεβόμαστε.Δεν ξεριζώνονται έτσι τα δέντρα για ντεκόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News