Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Αποστομωτική απάντηση της Επιτροπής Ελέγχου Κατάληψης Κοινόχρηστων Χώρων στον Χρ. Μπάτση: «Ουδέποτε δεχτήκαμε υποδείξεις από τον κ. Μπίνο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κ. Μπίνος τόνισε ότι οι υπάλληλοι κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην νομοθεσία και υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα ασκήσει τα κατά νόμον δικαιώματά του, διότι θεωρεί ότι τον προσέβαλαν και τον συκοφάντησαν τόσο τον ίδιο όσο και τις υπηρεσίες

Αποστομωτική ήταν η απάντηση της προϊσταμένης του Δήμου Αλμωπίας που είναι αρμόδια για τους ελέγχους για τις παρανομίες σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα.

Θυμίζουμε, ότι ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης κατά την προηγούμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε λίγο ούτε πολύ τα έβαλε με υπηρεσίες του Δήμου –τις υπηρεσίες που σήμερα ο ίδιος διοικεί- και άφησε σαφείς αιχμές για υπαλλήλους. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπάτσης, είχε πει απευθυνόμενος στον κ. Μπίνο: «Μου προκαλεί εντύπωση που πάρα πολλά από τα μαγαζιά της Κύπρου και γενικά της Αριδαίας και όσοι ήταν φιλικά προσκείμενοι προς εμένα στις εκλογές, δεχόντουσαν πιο πολλούς ελέγχους. Βοά η Αριδαία γι’ αυτό». Ο κ. Μπίνος είχε απαντήσει στις κατηγορίες αυτές, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Θα καλέσω αύριο εγγράφως την κ. Προϊσταμένη να δηλώσει αν από εμένα έχει δεχτεί οποιαδήποτε παρέμβαση για να κάνει τη δουλειά της και αν πραγματικά δέχτηκε τέτοιες εντολές από μένα».

Η απάντηση αυτή λοιπόν ήρθε και ο κ. Μπίνος την ανέγνωσε στη σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Προϊσταμένη στην απάντησή της αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ως προς το ερώτημα της αίτησής σας, αν δηλαδή είχατε δώσει εντολή όσο ασκούσατε τα καθήκοντα του Δημάρχου Αλμωπίας, να μπει η επιτροπή ελέγχου επιλεκτικά σε μαγαζιά και δη σε ψηφοφόρους –όπως κατονόμασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο σημερινός Δήμαρχος δημόσια- σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία Δόμησης και η υπάλληλος κ. Μαρία Μονογενίδου και ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Κατάληψης Κοινόχρηστων Χώρων, όσο ασκεί τα καθήκοντά της ουδέποτε δέχτηκε υποδείξεις από τον πρώην Δήμαρχο κ. Μπίνο Δημήτριο και από κανέναν αιρετό ή υπηρεσιακό παράγοντα του Δήμου. {…} Η παρούσα αποστέλλεται και στις δύο Διευθύνσεις του Δήμου, που ανήκουν οι υπάλληλοι της Επιτροπής Ελέγχου, ώστε να δοθεί απάντηση από τις εμπλεκόμενες Διευθύνσεις του Δήμου, για το θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο στη Συνεδρίαση της 31/10/2019, καθώς αφορά υπαλλήλους και υπηρεσίες του Δήμου με απαξίωση τόσο των υπαλλήλων όσο και των υπηρεσιών, αναφορικά με το έργο και τους ελέγχους που αυτές παράγουν».

Ο κ. Μπίνος τόνισε ότι οι υπάλληλοι κάνουν τη δουλειά τους με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην νομοθεσία και υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα ασκήσει τα κατά νόμον δικαιώματά του, διότι θεωρεί ότι τον προσέβαλαν και τον συκοφάντησαν τόσο τον ίδιο όσο και τις υπηρεσίες.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την απάντηση του κ. Μπίνου:

12 σχόλια:

  1. περιμένουμε κάποια συζήτηση που θα αναφέρεται και σε θέματα μεγάλα και σημαντικά όσο το μέλλον του τόπου μας.Φτάνει με το σήμερα και το χθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Μπάτση είστε πλέον δήμαρχος και όχι
    αντιπολίτευση.
    Μάλλον δεν το καταλάβατε ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε την παραίτηση σας φύγετε ήταν λάθος αυτό που έγινε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει ενδιαφέρον και η απάντηση του κ. Μπατση, αν υπάρχει, με κάποια διευκρίνιση τι ήθελε να πει με τα λεγόμενα του. Ήθελε όντως να κατηγόρησει υπαλλήλους; Έχει ενδιαφέρον να δούμε και την απάντηση των διευθύνσεων του δήμου για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραιτησου πετά το σακάκι κ ανέβα στα βουνά δεν είσαι για πολιτισμενες συζητήσεις ιδρώνεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα Χρήστο και σε ψήφισα.
    Δεν κάνεις για αυτά τα πράγματα.
    Μεγάλο ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει ρε μεγάλε, δεν έχεις κάτι άλλο να πεις; είναι η 10η φορά που γράφεις το ίδιο πράγμα. Κάνε κριτική με επιχειρήματα.



      Διαγραφή
    2. επιχειρήματα ειναι τα εργα του Μπινου ρε Νιονιο, φαε τον αποστάτη σου στη μάπα και κανε μόκο.

      Διαγραφή
    3. Ποια; πες μας ένα; Βαφειάδη πολιτική ηθική όχι σε μένα. Είσαι μωρό ακόμα, να μιλάς για αποστασίες.

      Διαγραφή
    4. 10.03....εγώ δεν ειμαι κανένας, εσύ ποιός εισαι;

      Διαγραφή
    5. κολλητος του αποστάτη θάνε, ενα νούμερο ακόμη.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News