Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

«Κόλαφος» ο Παρούτογλου κατά του Μπάτση - Έτοιμος να διαλύσει την συνεργασία

Αν λοιπόν ο κ. Μπάτσης είπε την αλήθεια, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση της παράταξης Παρούτογλου από τη διοίκηση του Δήμου και μάλιστα με ηχηρό τρόπο, αν λάβουμε υπόψη μας τη δήλωσή του

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του Aridaia News, που έκανε λόγο για ηχηρές διαφοροποιήσεις στην καρδιά της Δημοτικής Αρχής. Επίσης, γίνεται σαφές, ότι κάτι δεν πάει καλά...

Με μία δήλωση «κόλαφο», ο Νίκος Παρούτογλου απάντησε στις αποκαλύψεις για το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και η ιδιώτης Μελίτα Χισκάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παρούτογλου χαρακτηρίζει αυτή την πράξη «ανεύθυνη» και κάνει λόγο για «ασάφεια, σύγχυση, υποκρισία και προσποίηση του λαϊκισμού». Παράλληλα, τονίζει ότι «μια τέτοια ενέργεια ακυρώνει τον πυρήνα της προϋπόθεσης συνεργασίας και ταυτόχρονα θέτει υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα και νομιμότητα της ανεύθυνης αυτής πράξης» και διαχωρίζει πλήρως τη θέση του.

Ο κ. Παρούτογλου ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση και σημειώνει ότι «εάν το συγκεκριμένο έγγραφο, κοινοποιηθεί επισήμως σε μένα τον ίδιο ή στους συνεργάτες μου, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η απόσυρση από πλευράς μου και των συμβούλων μου από τις θέσεις ευθύνης θα αποτελέσει τη μοναδική διέξοδο».

Ερωτηματικά προκαλεί αυτό το τελευταίο μέρος της δήλωσής του, καθώς ο ίδιος ο Δήμαρχος αλλά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έκαναν λόγο για δημόσιο έγγραφο που φέρει την υπογραφή των δύο πλευρών και είναι πρωτοκολλημένο. Αν λοιπόν ο κ. Μπάτσης είπε την αλήθεια, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση της παράταξης Παρούτογλου από τη διοίκηση του Δήμου και μάλιστα με ηχηρό τρόπο, αν λάβουμε υπόψη μας τη δήλωσή του.

7 σχόλια:

  1. Ας το ζητήσει και αυτός από το πρωτόκολλο του δήμου. Από την άλλη βέβαια υπάρχει ολόκληρο βίντεο που ο δήμαρχος λέει πως το υπέγραψε με μια δήλωση κάπου πιο κάτω που λέει σας αρέσει δεν σας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρούλες Βαφειάδη. Ευσεβείς πόθοι. Άντε μήπως και ξαναβγεί ο Μπινιόν και ησυχάσεις μαζί και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντα η αντιπολιτευση κανει χαρες με της γκαφες των κυβερνοντων, αρα που το παραξενο ρε προβατο;

      Διαγραφή
  3. Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΣΣΙ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΤΟ
    ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέσσερα άτομα είν' όλοι οι υπόλοιποι όμως είν' αλλού άν θέλει ας φύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν έρθει στα χέρια του δεν αναγνωρίζει καμία εξουσια χισκακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόλαφος από τα Λιντλ. Αν του το δώσουν? Γιατί έλειπε από το δημοτικό συμβούλιο; Δεν άκουσε, δεν είδε και δεν ξέρει. Γνωστη τακτική καιροσκοπισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News