Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Έκτακτη σύγκλιση της δημοτικής ομάδας του Παρούτογλου - Ετοιμάζει «αντάρτικο» για το συμφωνητικό Μπάτση-Μελίτας

Θυμίζουμε, ότι η παράταξη Παρούτογλου συμμετέχει με κορυφαίες θέσεις εξουσίας στην διοίκηση του Δήμου

Σε έκτακτη σύγκλιση της δημοτικής του ομάδας, προχώρησε χθες το βράδυ ο Νίκος Παρούτογλου, μετά τα μαύρα σύννεφα που έχουν σκεπάσει τη Δημοτική Αρχή, εξαιτίας των αποκαλύψεων για το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν εν αγνοία του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και η ιδιώτης Μελίτα Χισκάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση από τον συνδυασμό του, ώστε να πάρει σαφείς αποστάσεις από τον κ. Μπάτση, με στόχο να διαφυλάξει το κύρος του συνδυασμού του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως σε αυτή την ανακοίνωση θα μπούνε και οι «κόκκινες γραμμές» και θα στέλνει το μήνυμα ότι παρότι υπάρχει συνεργασία, δεν ταυτίζεται απόλυτα με τις κινήσεις του Δημάρχου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος που υπήρξε συνεργάτης του κ. Παρούτογλου, «ο κ. Μπάτσης με όλα αυτά που κάνει, επιλέγει την πολιτική απομόνωση», ενώ προσθέτει με νόημα ότι ο συνδυασμός του δεν πρόκειται να αποτελέσει «κολυμβήθρα του σιλωάμ» για κανέναν.

Θυμίζουμε, ότι η παράταξη Παρούτογλου συμμετέχει με κορυφαίες θέσεις εξουσίας στην διοίκηση του Δήμου. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο επικεφαλής είναι Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, ο Τάσος Θεοδωρίδης είναι Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, ο Γιώργος Λεμονίδης είναι Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ και ο Νίκος Μίντσης είναι Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΑ. Αυτό σημαίνει, ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποποιείται των ευθυνών του. 

Την ίδια στιγμή, νέα ερωτηματικά προκύπτουν για το επίμαχο ιδιωτικό συμφωνητικό (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

9 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ---- Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ. ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΦΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣΩΜΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΑΤΣΗ . ΕΤΣΙ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά κάνουν τα παιδιά. Φτάνει με τα άλλα τα παρτάλια

      Διαγραφή
  2. Βαφειάδη, είσαι εκτός γηπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα στην αποστολη της ομαδος εσεις ειστε, δεκαεξαδα εσεις κανετε, ολοι οι αλλοι ειμαστε κερκιδα

      Διαγραφή
  3. Άσχετα από το συγκεκριμένο θέμα, η εκλογή του Μπάτση -και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά- αποτελεί την επιτομή του θριάμβου(όχι της μετριότητας που λένε συνήθως) αλλά του πάτου του βαρελιού. Και άσχετα από τις άλλες επιλογές που είχε το εκλογικό σώμα και μπορεί κανείς άνετα να συμφωνήσει ότι δεν ήταν λαμπρές.
    Δεν είναι όμως ούτε παράδοξο, ούτε απρόσμενο, ούτε υπερφυσικό.
    Είναι απολύτως φυσική συνέχεια αυτού που έχουμε εξελιχθεί ως χώρα γενικότερα και ως τοπική κοινωνία ειδικότερα.
    Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν ραγδαία.
    Από κάτω φουσκώνει ένας οχετός που είναι η μετεξέλιξη της κοινωνίας.
    Και ψάχνει την έκφρασή της σε ακόμα πιο απίθανες καταστάσεις.
    Θα τρυπήσει και ο πάτος του βαρελιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:27 σιγά Εσυ Αινσταιν.... κατούρα και και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετα ηρθαν οι μελλισες οι αγριες οι μελλισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο Νικολακης πει οτι δεν συμφωνω ... τι θα αλαξει στον ορισμο του 50 % των εραιτων που εχει βαλει ο Μπατσης λογο του συμφωνου συμβιωσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη θα πει ο Νικολακης οτι δεν σε θελω αλλο χωριζουμε...
    Δεν ισχυουν οι προγραμματικες συγκλισεις επειδη ποτε δεν υπηρξαν μιας και ποτε δεν τις ακουσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News