Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για την κακοκαιρία

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ενημέρωσης της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες και προς αποφυγή ατυχημάτων, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις σας στους δρόμους και να μην διέρχεστε από τις ιρλανδικές διαβάσεις, διότι έχει ανέβει η στάθμη των υδάτων.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν βαλεις μπαρες στις διαβασεις, ιδιως της ανω-κατω ροδωνιας θα θρηνισουμε
    Γι αυτο ασε τις ανακοινωσεις και ξυπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News