Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

O Δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωσε 4 μήνες δωρεάν νερό σε δημότες επειδή καθυστέρησε έργα

4 μήνες δωρεάν νερό λόγω έργων στα Τρίκαλα

Με μια δημόσια συγνώμη ο δήμαρχος της πόλης των Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε σε περίοικους της οδού Απόλλωνος πως δεν θα πληρώσουν το νερό 4 μηνών.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις σε αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.

Με επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr, ο δήμαρχος κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.


Η έμπρακτη συγγνώμη του δημάρχου για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες εδώ και 5 μήνες από τις εργασίες που εκτελεί η ΔΕΥΑΤ και από την ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών προκάλεσε αίσθηση.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Δευτέρας σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε ότι «στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει».

8 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΒΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ?? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ?? ΟΤΑΝ ΚΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ?? ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ??
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eimeis stin aridaia prepi gia deka xronia na min plirosoume ner

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς στην Αλμωπία είναι ζήτημα εαν 100 -200 άτομα είναι ενημερωμένοι όσο πρέπει...
      Οι υπόλοιποι και οι υπόλοιπες μπορεί μέχρι και απ την Μενεγάκη να σχηματίζουν άποψη για τη ζωή !!!

      Διαγραφή
  4. Τουλάχιστον ας προμηθευτεί καινούριους κάδους ο δήμος σχεδόν όλοι οι κάδοι είναι διαλυμένοι και βρώμικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντα ρε Έλληνα αγράμματε που γράφεις ελληνικές λέξεις στα λατινικά.
    Εσύ ρε Βαφειάδη πας και τον δημοσιεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι σχέση έχει ο Δήμος Τρικάλων βρε παιδια με τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος? καμία απολύτως!!!!
    Υπάρχουν πόλεις που για να κατέβεις υποψήφιος στις εκλογές δίνεις εξετάσεις!! (μεταφορικά)
    ...όχι ο κάθε σάκης μάκης λάκης κίτσος κατεβαίνει στις εκλογές...
    Άλλο ευρώπη άλλο καρατζόβα...Μην χανόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News