Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

«Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του τσιμενταύλακα στο Γαρέφι»

Ανακοίνωση

Παρέμβαση για την επίλυση ενός σημαντικού ζητήματος που απασχολεί την Τοπική Κοινότητα Γαρεφείου, έκανε με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπίνο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «πρόσφατα κατέρρευσε εναέριος τσιμενταύλακας στην Τοπική Κοινότητα Γαρεφείου, μέσα από τον οποίο μεταφέρονταν το νερό άρδευσης στο μεγαλύτερο τμήμα του αγροκτήματος καθώς και το νερό ύδρευσης στον κάτω οικισμό. Η μεταφορά νερού άμεσα αποκαταστάθηκε από την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑ και τον πρόεδρο Χρ. Γεωργίου».

Και προσθέτει η ανακοίνωση: «Πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αναθέσεων και δημοπρασιών, για την κατασκευή του αύλακα, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά τη νέα αρδευτική περίοδο».

3 σχόλια:

  1. Περιμενετε να γυρισει ο Αντιδημαρχος απο Θεσσαλονικη που βολταρει (Κετικιδης), να βρει και σε κεφια τη μανουλα του για να το βαλουν σε προγραμμα. Τωρα αυτα Δευτεριατικα σας ερχονται; το παιδι τρωει τη μπριζολιτσα του και το δημοσιευει κιολας. Που τον ψαχνουν ας πουμε και δεν ειναι στην υπηρεσια του ουτε λογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ Η ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ;;;;; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Μηνας μπαινει μηνας βγαινει ο γιαννακης από τοτε που γεννηθηκε. Βολεμενος . αλι στα παδια που κανουν μεταπτυχιακα και δεν μπορουν να βρουν δουλεια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News