Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Απαξιώνει την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης ο Χρ. Μπάτσης - Έβαλε Πρόεδρο τον Δ. Βέσκο

Εδώ και πολλά χρόνια, είθισται να προεδρεύει της Επιτροπής ο εκάστοτε Δήμαρχος

Άλλη μια πρωτοτυπία από τη Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, η οποία αυτή τη φορά έρχεται να απαξιώσει τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Πρόκειται για μία Επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ενεργοί πολίτες και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

Εδώ και πολλά χρόνια, είθισται να προεδρεύει της Επιτροπής ο εκάστοτε Δήμαρχος. Για πρώτη φορά, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης δεν είναι ο Δήμαρχος, αλλά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος. Ουσιαστικά, ο κ. Μπάτσης απεμπολεί την ευκαιρία που του δίνει η ενεργώς συμμετοχή πολιτών, να ακούσει πολλές διαφορετικές απόψεις και να κάνει συμμέτοχη την κοινωνία στο έργο του.

Θυμίζουμε, ότι όσον αφορά στον Καλλικρατικό Δήμο Αλμωπίας, τόσο ο Δημήτρης Πασόης, όσο και ο Δημήτρης Μπίνος προέδρευαν ως Δήμαρχοι αυτής της Επιτροπής. 

12 σχόλια:

  1. Μπα! Τι έγινε Βαφειάδη; Ανακάλυψες τη δημοκρατία,τη διαβούλευση, και τα ρέστα;
    Πρώτα να κάνεις μια προσπάθεια να ανακαλύψεις τη δημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι βαφειαδη. κακως δεν πας στον μπατση να σου κανει μαθηματα δημοκρατιας. τιτλος: "πως να γινω αποστατης". υποδειξεις αλλου. ο βαφειαδης δεν ειναι μπατσης να ακουει τις υποδειξεις. εχει αποψη και την εκφραζει επωνυμα.

      Διαγραφή
    2. αν δεν γνώριζε τη δημοκρατια δεν θα αφηνε της μ@#$$@@@ που γράφεις, γκέγκέ πρόβατο;

      Διαγραφή
    3. "Δημοσιογράφε", πρόβατο είναι αυτός που δεν δημοσιεύει τα σχόλια που τον κάνουν ρεζίλι κατάλαβες γίδι;
      Άσε λοιπόν τα σχόλια που απευθύνονται στα ούγκανα που τα χάφτουν να τα λες στις λιτανείες.

      Διαγραφή
    4. 7:54 μερα νυχτα εδω μεσα θα εισαι. γιατι σε ποναει η αληθεια. οσο για τον βαφειαδη εχει αποδειξει εδω και χρονια οτι δεν εχει αναγκη κανεναν. εχει αποψη την λεει επωνυμα και ξερει να δημοσιευει και την αντιθετη γνωμη. δεκα χρονια πρωτος δεν ειναι τυχαιο. και αυτοδημιουργητος.

      Διαγραφή
    5. καλά τώρα 7.54 και να θές απ εδώ μέσα δεν θα βγαίνεις, ξέρω το θές αλλα δεν τα καταφαίρνεις, σαν το μόριο του αστροναύτη, θέλει αλλα δεν κάνει κούκου χα..χα..χα..

      Διαγραφή
    6. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΣΤΑΥΡΟ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟ ΟΜΗΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΦΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενω εσυ μπορεις μεγαλε ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόεδρε έρχεται παρέλαση το χωριό κάτι θέλει για σκέψου τι θα γίνει
    Θα πάρουμε εμείς τις σκούπες και θα
    σε προσβάλλουμε δεν είναι σωστό ανατολική Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ζητήσει προσωπικό για την καθαριότητα του χώρου του Ηρωου ο πρόεδρος. Εθεάθησαν σε χωριά της άνω Αλμωπιας συνεργεία που καθαριζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News