Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Χαιρετισμός του Νίκου Παρούτογλου στην Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Γαρέφι

Δείτε φωτογραφίες

Το παρόν στην Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Γαρέφι, έδωσε το παρόν ο Νίκος Παρούτογλου.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Μορφωτικό Σύλλογο του χωριού και τόνισε ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια με τα μέσα που διαθέτει.

Στη συνέχεια, απένειμε αναμνηστικό δώρο στο παιδικό χορευτικό τμήμα, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φίλους και να απολαύσει την όμορφη αυτή εκδήλωση.




16 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΙΑΔΕΡΕΙ Ο 4. ΕΜΕΙ ΜΠΑΤΣΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς Μπάτση ψηφίσατε και πήρατε δήμαρχο Παρούτογλου και Μελίτα.

      Διαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ), ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΕΦΙΩΤΕΣ- ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κος Παρούτογλου σε κάθε περίσταση δείχνει το ήθος το επίπεδο και την ανωτερότητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αφού ψηφίσατε Μπατση και τον βγάλατε και δήμαρχο πείτε του ότι τα σκουπίδια βρωμισαν την Αριδαία να έρθουν να τα μαζέψουν. Μέρες γέμισαν οι δρόμοι,ντροπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω με τον Μπινο, οι δρομοι μοσχοβολουσαν βασιλικο κι ασβεστη.

      Διαγραφή
    2. 5:00 αυτήν την καραμέλα λέτε τέσσερα χρόνια; Γι αυτό ψηφίσαμε Μπάτση για να μοσχοβολησουν. Όμως αυτός είναι ακόμα πιο ανίκανος. Κρίμα.

      Διαγραφή
    3. Αυτο θα εχουμε τωρα; θα συγκρινετε τα παντα με τον Μπινο; υποτιθεται βγαλατε τον Μπατση γιατι ειναι καλυτερος αλλα σκατα στα μουτρα του είναι. Η ανικανοτητα σε ολο της το μεγαλειο

      Διαγραφή
  5. Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεωργιου εγλυφες αγόρι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αναγκη τον Παρουτογλου εχει ο Γεωργιου.. Απλως εχει κατι το οποιο λειπει απο τους περισσότερους ΕΠΙΠΕΔΟ. Ηταν ο οικοδεσποτης να τους αγνοουσε;

      Διαγραφή
    2. και οι γυψοσανίδες ΕΠΙΠΕΔΕΣ ειναι χα..χα...χα...

      Διαγραφή
    3. Ξεπερασες και το αγγλοσαξωνικο χιουμορ εσυ χαχαχα να φερουμε μια λεκανη με τα αστεια που λες να μαζεψουμε τα αυγα βοιδι

      Διαγραφή
    4. Κια οι γυψοσανιδες επιπεδες ειναι οπου επιπεδες=επιθετο
      Ο Γεωργιου εχει επιπεδο οπου επιπεδο=ουσιαστικο
      Να φαντασουμε Μπατση ψηφισες χαχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
    5. οχι μπρε την Μπινο ψήφισα μπρε

      Διαγραφή
  7. Να χαιροσαστε τον καινουργιο δημαρχο τον Παρουτογλου εννοω.Αλλος βγηκε δημαρχος.αλλος διοικει βλεπω.Και ειμαστε ακομη στην αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News