Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Δ. Μπίνος: «Να στηρίξουμε τον τουρισμό της περιοχής μας με κάθε μέσο προβολής»

"Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου τα Λουτρά και ολόκληρη η Αλμωπία “έπαιζαν” σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα"

«Αυτή την ώρα οφείλουμε με κάθε μέσο προβολής, να στηρίξουμε τον τουρισμό της περιοχής μας και την τοπική μας οικονομία». Αυτό δήλωσε ο Δημήτρης Μπίνος, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ακυρώθηκε η εμφάνιση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 λόγω προβλήματος στο Skype.

Αυτή είναι άλλωστε και η απαίτηση των επαγγελματιών της περιοχής μας. Μετά τον μεγάλο ντόρο που έγινε, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης οφείλει να εμφανιστεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα πανελλαδικής εμβέλειας μπορεί, με στόχο να αποκατασταθεί η φήμη της περιοχής μας. Να καταστήσει σαφές ότι τα Λουτρά Πόζαρ λειτουργούν κανονικά και να καλέσει όλο τον κόσμο να τα επισκεφτεί.


Μάλιστα, ο συνδυασμός του κ. Μπίνου «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα αυτής της προβολής. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου τα Λουτρά και ολόκληρη η Αλμωπία “έπαιζαν” σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα. Οι ζωντανές συνδέσεις υπήρχαν σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. Η προβολή που έγινε ήταν μεγάλη και αποτυπώθηκε στη μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας».

2 σχόλια:

  1. ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΧΕ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τη πολλή διαφήμιση δε βρήκατε χρόνο να βγάλετε την άδεια κ.Μπινο.Να ναι καλά η Ντόρα που σας κάλυπτε.τον Πασσοη ο δικός του,το Μπάτση οι τωρινοί.παντου σωτηρες.πρεπει όμως να λυθεί πρώτα γιατί και τα σκουπίδια κάτω από το χαλί κάποια στιγμή βρωμιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News