Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Ο ανήλικος δολοφόνος που συγκλόνισε το πανελλήνιο την δεκαετία του '90

Δολοφόνησε τους γονείς του με απίστευτη αγριότητα

Η ημερομηνία 16 Μαρτίου 1995 έχει μείνει στην ιστορία για τον χειρότερο λόγο. Ήταν η ημέρα που ένας 15χρονος σόκαρε τον πανελλήνιο δολοφονώντας του γονείς του, χωρίς αιτία και με απίστευτη αγριότητα, στη Βατάνη Κατερίνης.

Το έγκλημα πήρε τεράστια έκταση και είχε χαρακτηριστεί από τον αστυνομικό διευθυντή της περιοχής ως πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά.

Ο δράστης ήταν ένας έφηβος μαθητής της πρώτη Λυκείου ο οποίος σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές την μητέρα του και τον πατέρα του και στην συνέχεια προσπάθησε να τους βάλει φωτιά αφού τους περιέλουσε με οινόπνευμα. Αφού δεν τα κατάφερε αποφάσισε να πάει για ύπνο και να αφήσει τα νεκρά σώματα τους μέσα στο μπάνιο. Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας ο μεγάλος αδελφός του 15χρονου βρήκε τα πτώματα των γονιών του.

Όταν έφτασε η αστυνομία στον τόπο τους εγκλήματος ο 15χρονος αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα και συνέχιζε να λέει ψέματα για ώρες ακόμα και στον ιατροδικαστή. Μετά από μεγάλη πίεση ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι τον καταπίεζαν με αποτέλεσμα να λογομαχήσει μαζί τους και να τους σκοτώσει. 

Οι καθηγητές του αλλά και οι γείτονες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ευθυνόταν για το έγκλημα αφού τον περιέγραφαν ως «ο κλασικός τύπος πολύ καλού μαθητή αλλά και παιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News