Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Η Μαρία Αντωνίου, το Βίτσι και η Χρυσή Αυγή

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media και φωτογραφία να τις συνοδεύει η κα Αντωνίου ήταν μαζί με την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη, πριν από τέσσερα χρόνια στις γιορτές μίσους στο Γράμμο και το Βίτσι

Προβληματίζουν δημοσιεύματα που δείχνουν τη νέα επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου και πρώην βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ να παραβρίσκεται στις εκδηλώσεις μίσους της Χρυσής Αυγής στο Γράμμο και στο Βίτσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media και φωτογραφία να τις συνοδεύει η κα Αντωνίου ήταν μαζί με την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Δέσποινα Σβερώνη, πριν από τέσσερα χρόνια στις γιορτές μίσους στο Γράμμο και το Βίτσι.

Η νέα επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου πηγαίνει κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη εκδήλωση που διοργανώνεται από ακροδεξιές ομάδες στο τέλος κάθε καλοκαιριού στο Βίτσι γιορτάζοντας τη νίκη της «εθνικής παρατάξεως» στον εμφύλιο.

Όπως τονίζεται, παρότι το 2013 οι χρυσαυγίτες είχαν αποδοκιμάσει την κ. Αντωνίου κατά την κατάθεση στεφάνου,δυο χρόνια μετά η κ. Αντωνίου εμφανίστηκε αγκαζέ και χαμογελαστή στις γιορτές μίσους με την τότε κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΧΑ, Δέσποινα Σβερώνη. 

3 σχόλια:

  1. Πού το περίεργο;
    Όλη η συμμορία των νεοναζί "εξαφανίστηκε"και βρήκε πλέον καταφύγιο στη θαλπωρή της μητέρας παράταξης.
    Τη δουλειά τους την κάνανε.
    Βαφειάδη γιατί σου ξέφυγε εσένα τέτοια είδηση;
    Θες να ξυπνήσουν ο όχλος ή είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν ξυπνάνε με τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά σε έναν μήνα μέσα έχουμε ξεραθεί στο γέλιο.
    Τον άλλο χωρίς κανένα πτυχίο τον κάνανε επικεφαλής της ΕΥΠ και όταν προσπάθησαν να το μπαλώσουν τον έβγαλαν απόφοιτο από πανεπιστήμιο που δίνει πτυχία μουσικής!
    Ψεύτες αλλά... για γέλια.
    Εμείς για κλάματα.
    Πράκτορας με πτυχίο στο κλαρινέτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News