Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Δύσκολη η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Αριδαία (ΦΩΤΟ)

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Στεφάνου Αβραμίκα, προχώρησε πριν λίγες μέρες στη μίσθωση απορριμματοφόρων οχημάτων για την αποκομιδή των απορριμμάτων

Δύσκολη είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια στο Δήμο Αλμωπίας και ιδιαίτερα στην πόλη της Αριδαίας.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται αρκετά προβλήματα, τα οποία σχετίζονται με τις καθυστερήσεις στην αποκομιδή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Στεφάνου Αβραμίκα, προχώρησε πριν λίγες μέρες στη μίσθωση απορριμματοφόρων οχημάτων για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Πάντως μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση εν μέσω καλοκαιριού, δεν λείπουν και οι συμπολίτες μας που επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ρίχνοντας ακόμα και σε γεμάτους κάδους χόρτα, κλαδιά ή ακόμα και μπάζα.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά γίνεται ή δεν γίνεται ανακύκλωση στην πόλη (;) της Αριδαιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News