Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Χρήστος Χουρσόγλου: «Τα παιδιά μας είναι το μέλλον αυτού του τόπου»

Μήνυμα Χρήστου Χουρσόγλου

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

Θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Καθώς ένας νέος κύκλος ανοίγει, εύχομαι σε όλα τα παιδιά να τα καταφέρουν στους νέους στόχους τους και κυρίως να ζήσουν το όνειρό τους!

Στους μαθητές που αυτήν τη φορά δεν τα κατάφεραν, εύχομαι καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια που σίγουρα θα τους οδηγήσει στην επιτυχία!

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στέκονται πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια των παιδιών!

Δεν ξεχνάμε ότι τα παιδιά μας είναι το μέλλον αυτού του τόπου! Καλή αρχή με υγεία και αισιοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News