Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ένα σημαντικό έργο στην πόλη της Σκύδρας

Δήμαρχος: "Οι συνδημότες μας καταδίκασαν το ψέμα, τις προσωπικές επιθέσεις, τις συκοφαντίες, τη διαπλοκή"

Αποξήλωση και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα- κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα και κατασκευή τεχνικών έργων απορροής ομβρίων υδάτων, στην είσοδο της πόλης μας (Παύλου Μελά, μπροστά στο κατάστημα Μπαρμπόζα).

Το έργο αυτό που ξεκίνησε σήμερα και είχε συμβασιοποιηθεί ήδη από το έτος 2018, ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ούτε καν ήξερε ότι βρήκαμε τα χρήματα ήδη από το 2017, το δημοπρατήσαμε και το συμβασιοποιήσαμε...

Φίλοι μου,

Θέλει αρετή και τόλμη η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!! Οι συνδημότες μας καταδίκασαν το ψέμα, τις προσωπικές επιθέσεις, τις συκοφαντίες, τη διαπλοκή!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕΕΕΕ...

Κατερίνα Ιγνατιάδου
Δήμαρχος Σκύδρας

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ..ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ..ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΣΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα μας συνέχισε έτσι δυναμικά Κάνε το έργο που εσύ ξερεις και άσε τους άλλους να κουρεβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την άλλη φορά ο κόσμος θα σε δώσει το 80 % δεν θα υπάρχει αντίπαλος. Συνέχισε το έργο που μόνο εσύ έχεις ονειρευτεί και πραγματοποιησετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News