Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Αγωνία για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα - Υπερπληθώρα «υποψηφίων» περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις

Η εκπρόσωπος τύπου είχε δηλώσει ότι η ανακοίνωση θα γίνει την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη

Συνεχίζεται το… θέατρο του παραλόγου, όσον αφορά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί. Η εκπρόσωπος τύπου είχε δηλώσει ότι η ανακοίνωση θα γίνει την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο βασικός λόγος που υπάρχει αυτή η καθυστέρηση των τελικών ανακοινώσεων, δεν είναι άλλος παρά να μην πάνε οι δυσαρεστημένοι που θα μείνουν εκτός (αφού άλλωστε λόγω και της μεγάλης νίκης στις ευρωεκλογές υπάρχει υπερπροσφορά ενδιαφερόμενων) σε άλλα κόμματα όπως αυτό του Βελόπουλου.

Στην Πέλλα πολλά έχουν ακουστεί, όπως για παράδειγμα ότι η Αλμωπία θα μείνει χωρίς εκπροσώπηση στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Τοπικής, η οποία έστειλε επιστολή με τελικό αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ίδια στιγμή, κάποιοι από αυτούς που φιλοδοξούν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο, αυτοανακοινώνονται. Από τα κεντρικά έγινε σαφές, πως όποιος προχωρήσει σε τέτοιες αυθαίρετες ενέργειες θα τεθεί εκτός ψηφοδελτίου.

9 σχόλια:

  1. Σε λίγο όλοι θα ζητάμε στέγη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αφού ο Κυρ. Βελόπουλος είναι η μοναδική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας εφοδιάσει και με ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού!

      Διαγραφή
    2. X A ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

      Διαγραφή
  2. Είναι και κάποιοι που διαδίδουν πως ο Μητσοτάκης τους παρακαλάει αλλά αυτοί δεν θέλουν. Είναι γνωστοί πλέον και τους έχουμε πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να ασχοληθούν πιο σοβαρά άτομα για να έχουμε υποψήφιο από την αλμωπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν ο Τζιτζικωστας πετύχει να βάλει 2 δικούς του Γιαννιτσά, η Αλμωπία δεν θα έχει υποψήφιο. Μετά μην πείτε δεν τα λέγαμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό γίνεται γιατί οι παλιοί δε λένε να αποσυρθούν .το έργο τους το έκαναν αυτοί και τα παιδιά τους τώρα ας έρθουν άλλοι . και άλλοι θέλουν να προσφέρουν.οι νέοι για αυτό την πολιτική την έχουν γραμμένη οπότε μη σας φαίνεται παράξενο που βγαίνουν διάφοροι βελοπουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσεις ολοι οι βολεμενοι...οι αχρηστοι των κομματων..δε βαρεθηκατε τοσα χρονια να ταιζει μια ολοκληρη Ελλαδα τους αχρηστους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ? φτανει πια..αυτος ειναι ο νταλκας σας...ποιος θα εκπροσωπησει μια οικογενοκρατια...στα τσακιδια λοιπον..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News