Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 10,5 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με διαφορά 9,7 μονάδων στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, με 44,6%, καθώς ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο 34,9%

Άνετο προβάδισμα 10,5 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με ευρήματα νέας δημοσκόπησης της εταιρείας Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1 ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Η δημοσκόπηση δίνει επτακομματική Βουλή, ενώ τόσο η Χρυσή Αυγή, όσο και η Ελληνική Λύση βρίσκονται στο όριο εισόδου στο Κοινοβούλιο καθώς συγκεντρώνουν 3,2%.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ σημειώνει 34,3% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,8%, ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής που συγκεντρώνει 6,6%, το ΚΚΕ με 5%, το ΜέΡΑ25 25 με 3,4%, η Ελληνική Λύση με 3,2% και η Χρυσή Αυγή, επίσης με 3,2%.

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 44,6% θετικές απόψεις. Ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 34,9%, ο Δ. Κουτσούμπας 34%, η Φώφη Γεννηματά 28,5%, ο Γ. Βαρουφάκης 26,4%, ο Κ. Βελόπουλος 18,2% και ο Ν. Μιχαλολιάκος 8,9%.

Οι ερωτηθέντες δηλώνουν ότι θέλουν μια κυβέρνηση ΝΔ σε ποσοστό 50,1%, είτε αυτοδύναμη είτε σε συνεργασία με άλλα κόμματα. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 28,7%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News