Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Αριδαία: Έκθεση Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο η Έκθεση Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Αλμωπίας, το πρωί της Παρασκευής.

Χαρακτηριστικό της έκθεσης ήταν η άρτια οργάνωση. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, επιδείκνυαν πειράματα Φυσικής και Χημείας κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των μικρών και των μεγάλων μαθητών αλλά και των επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη χρησιμότητα καθώς και τη μαγεία και την ομορφιά των φυσικών επιστημών.

Την Έκθεση παρακολούθησε και απόλαυσε πλήθος επισκεπτών.


































4 σχόλια:

  1. πανέμορφη πρωτοβουλία ,υπέροχη κίνηση,όμορφα πράγματα.Η παιδεία ελεύθερη ανοιχτή αισιόδοξη με όλους δίπλα στα παιδια.Το μέλλον μας. Στεκόμαστε δίπλα τους πριν απ όλα και για όλα.
    Μακάρι να έχουμε συχνά δραστηριότητες που συνδυάζουν το πνεύμα, την δημιουργικότητα και τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ανάπτυξη των παιδιών είναι η κορυφαία διαδικασία και αυτό που έγινε το θέλουμε συχνότερα παρά χορούς και πανηγύρια.Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος διοργάνωσε την έκθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμά συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς! Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές της Έκθεσης για την άψογη οργάνωση καθώς και για την ευκαιρία που έδωσαν στην εκπαιδευτική κοινότητα να συμμετάσχει σε μια τόσο ενδιαφέρουσα διοργάνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News