Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Σάκης Χατζηδημητρίου: «Ο Σίμος Σωτηριάδης επανέρχεται στις ρίζες του»

"Ο κ. Σωτηριάδης ήταν Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και στην πρώτη δημαρχιακή μου θητεία. Επομένως, επανέρχεται εκεί που ξεκίνησε. Επανέρχεται στις ρίζες του"

Σε δύσκολη θέση έφερε ο Νίκος Παρούτογλου τον Σάκη Χατζηδημητρίου, κατά τη διάρκεια του debate των υποψηφίων Δημάρχων Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παρούτογλου αναφέρθηκε στις… μεταγραφές αεροδρομίου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμου Σωτηριάδη και του Προέδρου της ΔΗΚΕΑ Κώστα Ζαχαριάδη, οι οποίοι είναι υποψήφιοι με τον κ. Χατζηδημητρίου, δεν έχουν όμως παραιτηθεί από τις θέσεις τους και αναρωτήθηκε πως γίνεται να έχει αποτύχει η Διοίκηση του Μπίνου, όμως να έχουν πετύχει αυτοί οι δύο συνεργάτες του σημερινού Δημάρχου.

Ο κ. Παρούτογλου έκανε την εξής τοποθέτηση-ερώτηση, απευθυνόμενος στον κ. Χατζηδημητρίου:

«Αντιλαμβάνεστε ότι σήμερα το γενικότερο κλίμα στην κοινωνία διαμορφώνεται υπέρ της ανανέωσης, όχι μόνο θέσεων και νοοτροπίας, αλλά κυρίως προσώπων. Εσείς κύριε Χατζηδημητρίου, διεκδικείτε το Δήμο, διότι θεωρητικά (όπως και όλοι μας) η σημερινή Δημοτική Αρχή απέτυχε. Σε αυτή τη Δημοτική Αρχή όμως, συμμετείχαν πρόσωπα που μάλιστα δεν έχουν παραιτηθεί από τις θέσεις που κατέχουν σήμερα. Και αναφέρομαι στους κ.κ. Σωτηριάδη και Ζαχαριάδη. Αν υποθέσουμε ότι η Διοίκηση του Μπίνου όντως απέτυχε, θεωρείτε ότι αυτοί έχουν πετύχει;». 

Ο κ. Χατζηδημητρίου από την πλευρά του τόνισε ότι «οι δύο αυτοί συνεργάτες είχαν ξεκινήσει την πολιτική τους ενασχόληση με τα κοινά από την πρώτη μου δημαρχιακή θητεία. Ο κ. Σωτηριάδης ήταν Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και στην πρώτη δημαρχιακή μου θητεία. Επομένως, επανέρχεται εκεί που ξεκίνησε. Επανέρχεται στις ρίζες του».

Πάντως, ιδιαίτερα επικριτικά ήταν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που θεωρούν ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι αντιδεοντολογικές.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι δύο αυτοί συνεργάτες του συνεχίζουν να είναι συνεργάτες καθώς δεν έχουν παραιτηθεί μέχρι σήμερα και αναρωτήθηκε γιατί δεν το κάνουν. Επίσης, αναφερόμενος στον Σίμο Σωτηριάδη, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι "στις δικές μου πλάτες σηκώθηκε και παρέμεινε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου". Επίσης, ο Δήμαρχος χαρακτήρισε απαράδεκτο τον κ. Χατζηδημητρίου, που πήρε στον συνδυασμό του ανθρώπους οι οποίοι με καιροσκοπισμό πολιτικό κινήθηκαν προς εσάς και κρατάνε ακόμα τις θέσεις τους. Και πρόσθεσε ο Δήμαρχος: "Και εγώ δεν έχασα τίποτα, γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτές οι αποχωρήσεις ήταν προδιαγεγραμμένες. Γνωρίζαμε πολύ καλά και την ποιότητα και την προοπτική τους".

.

5 σχόλια:

  1. Πραγματικά νομίζω ότι πο τελευταίοι. Δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ, Ο ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. Ο κ. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ; ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη ρε παιδια και παλια ηταν ο Σωτηριαδης προεδρος δημ συμβουλιου; δηλαδη μια ζωη ταπερνε απο δυο πλευρες νομιμα και καθαρα; μπραβο ρε Σιμο, καλοφαγωτα (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) γι αυτο ακουω τον κοσμο ποσο σ εχει απαξιωσει και θα σε τιμωρησει, τα χαρτια που μιραζες ολοι τα εσκιζαν, ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γύρισε στη φυσική του θέση, πάλι πρόεδρος ο κύριος τίποτα, αντε καλά μεροκάματα, βόδια ψηφίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχουν αναμάρτητοι.Θέλουμε όμως Δήμαρχο δυνατό, Άξιο,Να ανεβάσει το Δήμο , όχι άλλο τόσο χαμηλά .Μπινος Χατζηδητριου μπορούν κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News