Σάββατο 18 Μαΐου 2019

13η σύνταξη: Απόψε μπαίνει στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω Twitter η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου

Μέχρι το βράδυ θα δουν στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι την "13η σύνταξη".

Πιστώνεται σήμερα το απόγευμα η 13η σύνταξη στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, το μεικτό ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση τη μηνιαία κύρια σύνταξη, ως εξής:

α) Για ποσό έως και 500 ευρώ, σε ποσοστό 100%.

β) Για ποσό από 500,01 έως και 600 ευρώ, σε ποσοστό 70%.

γ) Για ποσό από 600,01 έως και 1.000 ευρώ, σε ποσοστό 50%.

δ) Για ποσό από 1.000,01 ευρώ και άνω, σε ποσοστό 30%.

Αν το ίδιο πρόσωπο δικαιούται περισσότερες από μία κύριες συντάξεις, το ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση το άθροισμά τους.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω Twitter η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

4 σχόλια:

  1. Και το καθαρό; Αυτό ενδιαφέρει. Ότι και να είναι αγαπητοί φίλοι, κάποιοι το έχουν ανάγκη. Αλλά όμως στην ουσία του αυτό είναι μια κοροιδία του κόσμου, ενόψει των εκλογών. Θυμίζει κάποιες παλαιότερες εποχές που οι ψηφοφόροι έκαναν την επιλογή του βολευτού, δημάρχου κλπ. ανάλογα με το πόσα μακαρόνια, κιλά πατάτες και ζάχαρη ,γενικά τρόφιμα αλλά και χιλιάρικα είχε ο φάκελλος με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο.
    Και από τότε δυστυχώς συνεχίζουμε. Μακάρι να είχε τη δυνατότητα ο κόσμος, να πάρει αυτήν την εξαγορά συνείδησης και να την τρίψει στη μούρη όλων αυτών που συνεχίζουν να τον υποτιμούν με τέτοια ανήθικα κόλπα. Γιατί κύριοι αν αυτό γινόταν δεν θα τολμούσαν οι αεριτζίδες και τα λαμόγια της πολιτικής, ούτε να σκέπτονται να γίνουν πολιτικοί.Ο κόσμος θα τους έπαιρνε με τις πέτρες.
    Με λίγα λόγια, ίσως να κυβερνούσαν οι καλύτεροι και αυτό το κράτος να είχε καλύτερη τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι της εξουσίας δεν θέλουμε επιδόματα, θέλουμε δουλειά.Δώσατε 300 ευρώ στον πατέρα μου,την γιαγιά μου...για να τα πάρω εγώ που είμαι 26 χρονών με πτυχία να ζήσω και εγώ που είμαι άνεργος. Έχω κάνει 10 αιτήσεις ΑΣΕΠ , παντού για δουλειά ...τίποτα....γιατί χιλιάδες αιτήσεις..προτεραιότητα έχουν οι πολύτεκνοι,ΑΜΕΑ,παντρεμένοι,χωρισμένοι,με παιδιά,κλπ...τι πρέπει να κάνω..πότε θα δουλέψω....πότε θα δημιουργηθώ...κάντε κάτι η νεολαία βράζει..περιμένει...υπομένει...φτάνει πια δεν πάει άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι παλικάρι των 9.17 Έχεις απόλυτο δίκαιο. Και εμείς έχουμε παιδί στην ηλικία σου με πτυχία και τώρα έφυγε στο εξωτερικό για δουλειά. Ντροπή σε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που σας κοροιδεύουν και έτσι αδειάζουν την Ελλάδα από το έμψυχο δυναμικό της.Δίνουν επιδόματα στους συνταξιούχους για ψήφους. Και σε σας τους νέους!Για σας έπρεπε πρώτα να ενδιαφέρονται. Αλλά ξέρουν πως εσείς τους έχετε γραμμένους. Και καλά κάνετε. Και για να μην παρεξηγηθώ αυτά τα λέω για όλους τους πολιτικούς. Απογοήτευση μόνο φέρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που και μόνο γι'αυτό θα τους ψηφίσουν και πάλι. Κρίμα στα νέα παιδιά που δεν έχουν καμία προοπτική εδώ σ' αυτή τη χώρα. Απλά ντροπή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News