Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Κατερίνα Μίσκου: «Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, στηρίζω τον τόπο μου»

"Η Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα με καινοτόμες ιδέες"

Ονομάζομαι Μίσκου Κατερίνα, είμαι 22 χρονών και πρόσφατα αποφοίτησα από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γεννήθηκα και ζω στην Αριδαία.

Η πρώτη μου επαφή με θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπήρξε κατά την διάρκεια πραγματοποίησης της πρακτικής μου άσκησης στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας-Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας. Στη δομή αυτή ασχολήθηκα με τα κοινωνικά ζητήματα των ευπαθών ομάδων του δήμου. Συνέβαλλα με τις γνώσεις μου στη στήριξη, προστασία και γενικότερα στην κάλυψη των αναγκών του κάθε δημότη.

Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές γιατί θεωρώ πως οι γυναίκες κάθε ηλικίας οφείλουν να συμμετέχουν στα κοινά. Στηρίζω τον τόπο μου και δεν συμμετέχω στις εκλογές απλά γιατί «πρέπει να γεμίσει το ψηφοδέλτιο». Η Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα με καινοτόμες ιδέες. Έχει ανάγκη, επίσης, από την παρουσία δυναμικών γυναικών που είναι έτοιμες να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία. Να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο με ήθος, συνέπεια, εντιμότητα!

Κατερίνα Μίσκου
Υπ. Δημοτική Σύμβουλος
με το συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου
"Η Αλμωπία της Καρδιάς μας"


1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία σε ένα νέο άτομο που θέλει να προσφέρει για το κοινωνικό σύνολο. Μακάρι η νεα γενιά να δώσει το καλύτερο της πρόσωπο και να κερδίσει το σεβασμό και την προσοχή όλων. Πλέον δεν είστε το μέλλον αλλά το παρόν και οφείλετε να αγωνιστειτε για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News