Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Κλίμα αισιοδοξίας και επαγρύπνησης στο στρατόπεδο του Δ. Μπίνου: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου! Συνεχίζουμε δυνατά για την Αλμωπία της Καρδιάς μας!»

Ο Δήμαρχος δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και δύναμη

Μήνυμα νίκης αλλά και επαγρύπνησης έστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Μπίνος, σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», το απόγευμα της Μ. Τρίτης στο εκλογικό του κέντρο.

Ο Δήμαρχος δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και δύναμη.

Η εικόνα του συνδυασμού δίνει το στίγμα που θέλει να δώσει ο Δήμαρχος, με τη συμμετοχή πολλών ενεργών πολιτών που ασχολούνται για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση, αλλά και έμπειρων στελεχών.

Ένας συνδυασμός που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία, καθώς δεν μπήκε σε λογικές… αναπαλαίωσης και ανακύκλωσης στελεχών και λογικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News