Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η καρδιά των Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων χτυπά στην Αλμωπία (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Στη Γενική Συνέλευση του Ευρωπαικού Δικτύου Ιστορικών Λουτροπόλεων που έγινε στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας έγινε η έγκριση των πρακτικών του Ourense, εγκρίθηκε ο Προυπολογισμός, συζητήθηκε η εκλογή νέου Προεδρείου, παρουσιάστηκαν οι ετήσιες δράσεις του 2018, έγινε αναφορά στα Ευρωπσικά Προγράμματα, έγινε ενημέρωση για τα προγράμματα επικοινωνίας και εγκρίθηκε η ένταξη τριών νέων μελών στο Δίκτυο: Bursa Metropolitan Municipality, Afyon και ο Δήμος Ιστιαίας και Αιδηψού. 

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στη Λουτρόπολη και όλοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις ομορφιές του τόπου μας. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Συλλόγου Λουτρακίου "Το Πόζαρ" και του Συλλόγου Γυναικών Όρμας.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News