Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Μίλησε για όλα ο Δήμαρχος Αλμωπίας: «Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το έργο μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δημήτρης Μπινος δήλωσε έτοιμος για τη νέα νίκη του συνδυασμού του, ο οποίος θα συνδυάζει το νέο με το παλιό

Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον Στέφανο Μίντζα ο Δήμαρχος Αλμωπίας μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της ΠΕΛΛΑ NEWS.

Η πορεία της θητείας του, οι στόχοι του, η εκλογική του ετοιμότητα αλλά και η συμφωνία των Πρεσπων ήταν από τα βασικά θέματα συζήτησης.

Ο Δημήτρης Μπινος δήλωσε έτοιμος για τη νέα νίκη του συνδυασμού του, ο οποίος θα συνδυάζει το νέο με το παλιό.

Ο δήμαρχος έκανε απολογισμό της έως τώρα θητείας του, παρουσίασε τα προβλήματα που κληρονόμησε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές ενώ ζήτησε την ψήφο των συνδημοτών του προκειμένου να συνεχίσει το έργο του.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής επί των ημερών του, ενώ υποσχέθηκε υδρευτικό και αρδευτικό δίκτυο προκειμένου να δώσει λύση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τέλος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε για άλλη μια φορά κατά της συμφωνίας των Πρεσπών την οποία και θεωρεί επιζήμια για τα εθνικά μας συμφέροντα.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο Δήμαρχε τα λες παρά πολύ σωστά, παρά την λάσπη που σου ριχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια δήμαρχε!δεν υπάρχει αντίπαλος με αυτά που κάνεις η αλμωπία μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε πεντε χρονια στο λυκοστομο δεν κανατε ουτε ενα μετρο αρδευτικο δικτυο τωρα λετε θα κανετε μηπως δεν γνωριζατε οτι και σε αλλα χωρια το εργοσας ειναι μηδενικο το ιδιο θα εισπραξεται και εσεις απαραδεκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τετοιο εργο γιδαρα στα χωρια ειχαμε να δουμε πολλα χρονια αντε βοσκα τα προβατα και ασε της μπουρδες

      Διαγραφή
  4. Τα γιδια βρισκονται μαζι με εσενα απλητε αγραματε με τετοιους ψηφοφορους σιγουρα θα εκλεγει παλι μηπως κανει και ποτιστρα για να πλυθης χρυσοβγαλμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...αντε μωρη βλαχάρα που εχεις και αποψη, στο ειπα βαλε τα γιδια στο μαντρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News