Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση του Προέδρου της Θύελλας Σαρακηνών

Ανακοίνωση

Μια ιδέα που κυοφορήθηκε πριν απο τρία χρόνια και αρχικά φάνταζε σαν ουτοπία, σήμερα πήρε σάρκα και οστά μιάς και η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία!!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους Νικο Νικου (φροντιστής), Xρήστος Πέτση (γενικός αρχηγός), Νίκο Ρώσση (ταμίας και υπεύθυνος ιματισμού) καθώς και τους Μηνά Τζιούτζη, Γιώργο Τράικο (Βαντσικ), Γεράσιμο Γραικό, Νίκο Τζιούτζη, Δημήτρη Καρρά που αγκάλιασαν και υιοθέτησαν το όραμα μου, όντας αρωγοί της προσπάθειας αυτής.

Για την συνέχεια να ξεκαθαρίσω προς πάσα κατεύθυνση οτι η ομάδα δεν αλλάζει ούτε έδρα, ούτε όνομα, ούτε ΑΦΜ και θα αγωνιστεί κανονικά στην επόμενη κατηγορία δίνοντας έμφαση σε παιδιά του Ν.Πέλλας για την στελέχωση της.

Τέλος νιώθω την ανάγκη να διευκρινίσω πως εξ´ αρχής οι προθέσεις μου ηταν αγνές και σκοπό έχω να βοηθήσω τον τόπο μου απο όποιο μετερίζι μπορέσω... και έτσι θα συνεχίσουμε ρομαντικά,ανυστερόβουλα και με όραμα για έναν τόπο που αγάπησα απο παιδί και δεν θα πρόδιδα ποτέ σβήνοντας την ιστορία της ομάδας που δημιούργησαν οι παππούδες μας αναζητόντας δόξα και εφήμερες ψευδαισθήσεις αναγνωρισημότητας και αποθέωσης... εξάλλου πότε μου δεν υπηρέτησα την ματαιοδοξία.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Αταλασίδης

1 σχόλιο:

  1. Είσαι ωραίος... σωστά τα λες πιστεύω ότι τα εννοείς αυτά που λες...20 χωριά στην καρατζοβα σίγουρα από ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή θα έχει... καλή επιτυχία¡¡¡

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News